Sara - project 2024

Lucrarea de vară 2024 cu Sara

26%

În Romani 12 citim despre multe daruri pe care Dumnezeu le dă copiilor Lui.

Chiar dacă Dumnezeu oferă daruri publice, vizibile, multe dintre darurile Lui presupun slujirea în ascuns. Nimeni nu știe cu adevărat de aceste daruri, cu excepția celui care beneficiază de ele și, bineînțeles, a Celui care oferă darurile.

Darurile de încurajare, de milostenie, de dărnicie, sunt daruri în care suntem cu toții încurajați să excelăm.

Pentru mine este o bucurie să pot lucra „în spatele scenei“, pregătind materiale pentru lucrătorii cu copiii. Știu că atunci când un produs final ajunge în mâinile învățătorilor sau a copiilor, poate fi folosit în mod extraordinar de Dumnezeu.

Mărturii precum cele care urmează, îmi amintesc de importanța și necesitatea acestei lucrări.

„Vreau să vă mulțumesc pentru materialele oferite, foarte bine structurate. Dumnezeu știe cât efort au depus cei care au lucrat la aceste materiale.“ (voluntar Rădăuți)

„Domnul să binecuvânteze pe cei care se trudesc și lucrează la aceste materiale, care ne sunt de mare folos.“ (voluntar Suceava)

„Mă bucur de lecțiile pe care le pregătește AMEC în fiecare an.“ (Voluntar Otlenia)

Te invit să mi te alături în această lucrare deosebită, încurajând și motivând lucrătorii cu copiii, dintre care, mulți lucrează în ascuns. Ei se pregătesc, predau, încurajează, dăruiesc și fac tot ce pot pentru a duce mai departe Evanghelia. Poți fi sigur că, pe măsură ce te rogi, dăruiești și încurajezi producția de literatură pentru învățători, Dumnezeu folosește darul tău pentru a face o mare diferență în viețile copiilor din România.

Căci ajutorul dat de darurile acestea, nu numai că acoperă nevoile sfinților, dar este și o pricină de multe mulțumiri către Dumnezeu“ (2 Corinteni 9:12).

Mulțumesc pentru sprijinul tău!

Sara

VREAU SĂ AJUT