Erika project

Lucrarea de vară, cu Erika

13%

„Cine se laudă, să se laude în Domnul.“ (1 Corinteni 1:31)

În fiecare an vara este încărcată cu activități și programe evanghelistice (tabere, tabere de zi, evanghelizări în aer liber etc.). Și anul aceasta Domnul ne deschide uși pentru organizarea taberelor pe tot parcursul verii. Suntem atât de conștienți de faptul că, dacă Dumnezeu nu ar merge înaintea noastră, nu am putea avea tabere de vară sau vreun alt eveniment evanghelistic.

Cu ajutorul Lui, vara aceasta voi organiza sau voi participa în 6 tabere și câteva Evanghelizări de 5 Zile. În satele unde comunitatea de romi este foarte mare sau unde sunt familii cu mulți copii vom organiza tabere de zi. Anii trecuți, în fiecare tabără au participat mulți care nu au putut plăti costul taberei.

Ca și astfel de copii să poată merge în tabără avem nevoie de sprijinul vostru în rugăciune și financiar. Dorim ca, la fel ca în anii trecuți, copiii să poate participa în tabere și alte activități de vară, și mulți dintre ei să se întoarcă la Domnul.

Să ne rugăm ca planurile de vară să fie după planurile lui Dumnezeu, și ca să avem toate cele necesare pentru a duce la bun sfârșit aceste planuri, spre slava Lui!

Suma necesară pentru realizarea lucrării de vară este de 20.000 lei.

Cu dragoste în Hristos,

Erika

VREAU SĂ AJUT