Mateescu - vara

Lucrarea de vară, cu Ionuț și Mădălina

0%

Fiul omului a venit să caute și să mântuiască ce era pierdut – Luca 19:10

Fiul omului a venit să caute și să mântuiască ce era pierdut – Luca 19:10 – este ceea ce spunea Mântuitorul Isus în casa lui Zacheu. Vameșul îl cunoscuse pe Isus și viața lui s-a schimbat – el s-a întors din drumul lui păcătos la a trăi pentru Cel ce l-a mântuit. Fiul omului l-a găsit.

Dar câți copii din ziua de azi sunt în situația fericită a lui Zacheu? În jurul nostru sunt încă mulți copii care sunt pierduți, care nu l-au întâlnit personal pe Mântuitorul Isus. Ei nu s-au întors din drumul lor păcătos.

Vara aceasta ne va fi imposibil să ajungem la toți aceștia, dar lucrăm pentru a ajunge la cât mai mulți dintre ei cu mesajul mântuirii – fie prin evanghelizări în aer liber, prin distribuiri de tractate evanghelistice ori tabere de zi.

Să întâlnim vara aceasta vreun Zacheu prin localitățile din Timiș, vreun copil găsit de Domnul Isus și mântuit? Nu știm, dar ne încredem că vara aceasta El va folosi Cuvântul Său pentru a produce schimbare în viața celor ce îl vor auzi.

Te invităm să susții lucrările din Timiș din această vară, prin care le spunem copiilor cum să se întoarcă din drumul lor la Dumnezeu. Suma acestui proiect este necesară pentru acoperirea unor părți din nevoile salariale, a cheltuielilor privind deplasările și a altora necesare lucrării.

Fiul omului a venit să caute și să mântuiască ce era pierdut – Luca 19:10

VREAU SĂ AJUT