Dulcianu - 2024 summer

Lucrarea de vară, cu Liviu & Anca

25%

În perioada 24-29 Iunie vom fi în tabără în Câmpulung Moldovenesc împreună cu copii din 3 localități unde avem Grupuri Vestea Bună.

În tabără vom analiza cu copiii întâmplările din cartea Estera. În această carte Dumnezeu demonstrează din nou copiilor Săi că El este în control, chiar și când circumstanțele vieții par cu totul potrivnice și, în aparență, dușmanul pare să aibă câștig de cauză. De asemeni ne este amintită importanța credinței și a credincioșiei prin personaje ca Mardoheu și Estera.

Credincioșie ne dorim și pentru copiii care vor veni în tabără.

Pentru unii copii va fi prima tabără, dar cei mai mulți au mai avut ocazia să meargă în tabere și în trecut. O parte dintre ei au fost cu noi în tabăra din Vatra Dornei și anul trecut. Vă lăsăm două mărturii mai jos:

P., o fată care a venit cu noi pentru prima oară în tabără ne-a scris: „Nu mă așteptam să fie așa frumos în tabără; a fost o tabără plină de surprize și aventuri”; iar I., unul din băieții ce au venit în tabără ne-a spus: „Mi-au plăcut multe lucruri dar mai ales mâncarea și lecțiile pe care le-am auzit din Cuvântul lui Dumnezeu

Copiii vor trebui să achite doar o parte din prețul taberei. Ne rugăm Dumnezeului care este în control și care poartă de grijă adesea prin credincioșia celor ce sunt ai Săi.

Suma necesară – 13.000 lei

VREAU SĂ AJUT