Ene project 1

Lucrarea de vară, cu Teo & Ramona

9%

Aveam cartea fără cuvinte în husa telefonului. Am pus-o acolo deoarece știu că este mai mereu cu mine și asta mă ajută ca atunci când sunt pregătită ...

În fiecare an, în timpul vacanței de vară a copiilor, organizăm diferite evenimente pentru copii, printre care și taberele. Chiar dacă de fiecare dată avem emoții, am văzut cum Dumnezeu a binecuvântat această lucrare într-un mod deosebit!

După tabere, ne bucurăm când vedem copiii și adolescenții punând în practică ceea ce au învățat în tabără. De câtva timp am realizat cât de important este ca și copiii și adolescenții creștini să aibă curajul să mărturisească despre Domnul Isus prietenilor lor. I-am învățat cum să folosească în mărturisirea lor Cartea fără cuvinte.

„Aveam cartea fără cuvinte în husa telefonului. Am pus-o acolo deoarece știu că este mai mereu cu mine și asta mă ajută ca atunci când sunt pregătită, să le vorbesc și altora despre Domnul Isus. Am scos-o din husă în fața unor prietene și răsfoiam paginile colorate așteptând ca prietenele mele să mă întrebe care-i faza cu acea carte. Le-am explicat că am primit cartea în tabără și că fiecare culoare semnifică ceva. Și am început să le spun despre Dumnezeu.“

Unii copii și adolescenți pot plăti costul întreg al taberei, alții jumătate din preț, iar alții nu pot să plătească aproape nimic. Noi dorim să-i luăm cu noi pe toți acești copii care își doresc și chiar merită să meargă într-o tabără creștină.  Suma care va acoperi cheltuielile pentru tabere, cât și pentru celelalte lucrări pe care le vom desfășura vara aceasta, este de 17.000 lei.

Rugați-vă împreună cu noi ca fiecare persoană la care va ajunge acest proiect să se roage, și să dăruiască pentru Dumnezeu și pentru acest proiect 50 sau 100 de lei. Astfel proiectul se va finaliza foarte rapid!

Cu încredere în Dumnezeu,

Teo & Ramona

VREAU SĂ AJUT