Erika

Lucrarea de vară din Cluj – cu Erika

25%

Când plecăm în tabără?

A sosit vara! Înseamnă că mergem în tabără!

Încă din luna septembrie copiii de la grupurile Vestea Bună mă întreabă când vom merge în tabără. Răspunsul pe care l-am spus de fiecare dată a fost: Mergem în tabără când vine vara. Copiii știu că acum e vară, deci e sezonul taberelor.

Tabără în 2022

Anul acesta doresc să merg cu copiii în 4 tabere și evanghelizare în aer liber. Mulți din copiii care vor merge în tabără provin din case de copii or din familii nevoiașe. Ei au așteptat nerăbdători tot anul ca sa meargă în tabără.

Anul acesta mulți copii din județul Cluj vor putea auzi evanghelia datorită multor evenimente evanghelistice planificate.

Erika - proiect - 2

Ar fi o mare bucurie pentru acești copii care tot anul au așteptat să meargă în tabără, să poată merge. Roagă-te împreună cu mine pentru acest lucru.

Dacă simți că Dumnezeu îți pune pe inimă dorința de a dărui ca un copil să poată merge în tabără anul acesta, știu că el dar și eu vom fi foarte recunoscători.

Dumnezeu să te binecuvânteze și să te călăuzească în slujirea pe care o faci pentru Împărăția Sa!

Erika Nyilas

Lucrător AMEC – Cluj


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT