This Campaign has ended. No more donations can be made.

Tools_ro

Mai lipsește un singur lucru! – (Claudia)

100%

Mai lipsește un singur lucru!

Pe 17 octombrie am început Grupul Vestea Bună online. Este un program săptămânal pentru copii, transmis în direct în fiecare sâmbătă dimineața. Copiii sunt încântați de activități, lecția biblică, cântece, jocuri, lucru manual și multe altele! Sunt de-a dreptul entuziasmați de mașina timpului și diferitele obiecte pe care le aduce ea în program (apasă aici pentru a vedea mașina timpului în acțiune).

Grup Vestea Bună online

Echipa care organizează Grupul Vestea Bună online alcătuiește programul, înregistrează cântecele, activitățile, lecția biblică, adaugă ajutoarele vizuale și, bineînțeles, asigură funcționarea mașinii timpului.

Este nevoie de multe, multe lucruri pentru ca toate aceste elemente să se lege armonios.

Acest aspect m-a făcut să mă gândesc la ceva …

În cadrul uneia dintre activități, i-am învățat pe copii să facă pâine căutând indicii în Biblie. Copiilor li s-au comunicat cantitățile ingredientelor, dar pentru a descoperi ingredientele propriu-zise, au trebuit să caute versetul în care era menționat fiecare ingredient în Biblie.

Copiilor li s-a mai spus și că, pentru a face pâine, au nevoie de toate ingredientele.

Kids

Și noi avem nevoie de toate „ingredientele“ pentru a putea realiza programul Grupului Vestea Bună online. Avem o echipă minunată, avem lecțiile biblice și materialele AMEC, dar pentru o parte din rolul meu în aceste programe îmi lipsește un ingredient vital.

Îmi lipsesc programele software și echipamentul de care am nevoie pentru a face o treabă bună.

Un program de editare nou și alte câteva investiții în computerul meu ar completa ingredientul lipsă necesar lucrării mele de la Grupul Vestea Bună online.

Orice dar pe care-l poți trimite pentru acest proiect va fi foarte apreciat atât de mine, cât și de sutele de copii care învață despre Mântuitorul prin aceste programe.

Mulțumesc frumos!

Claudia Mitu


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.