This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-09-17 at 12.36.07

Mami, am călătorit în mașina Domnului! (proiect pentru Iulian și Anca)

100%

Mami, am călătorit în mașina Domnului!

Acum câțiva ani, o aveam în mașină cu noi pe fiica cea mai mică a unor prieteni dragi. Într-o conversație despre mașină și despre modul în care Îi slujim lui Dumnezeu prin AMEC, i-am spus că mașina era a Domnului și că era folosită pentru lucrarea de misiune.  

De îndată ce a ajuns acasă, a alergat la mama ei și i-a spus:

„Mami, astăzi am călătorit în mașina Domnului!“

Este adevărat – Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru purtarea Sa de grijă cu privire la această mașină și pentru numărul mare de kilometri pe care i-am parcurs pentru a fi implicați în evanghelizare, instruire și multe altele.

După 18 luni de restricții …

izolare și incertitudine, suntem încântați că putem să călătorim din nou. Ne place tehnologia, și este clar că Dumnezeu a oferit instrumentele necesare în acest moment al istoriei, astfel încât să putem păstra legătura cu colegii noștri. Am putea continua slujirea în acest fel, să organizăm întâlniri și chiar să evanghelizăm. Cu toate acestea, suntem foarte încântați că ne putem întâlni față în față!

De la ridicarea restricțiilor am reușit să avem întâlniri față în față în SUA, Germania, Elveția, Ucraina, Sibiu și Moldova. Călătoria cu mașina înseamnă că putem transporta literatură și să fim și în acest fel un ajutor pentru colegii noștri.

Privind spre viitor

Planificăm călătorii cu mașina și cu avionul. Vom merge în Spania, SUA, Moldova, Sibiu, și credem că este important să investim în aceste călătorii în care ne putem întâlni față în față.

Vrem să putem călători, pentru a fi o binecuvântare pentru colegii noștri din România și din restul Europei. Vă rugăm să vă alăturați nouă în rugăciunea pentru acest proiect și în a-L ruga pe Dumnezeu ca El să poarte de grijă pentru toate costurile necesare acestor călătorii pe care le-am planificat.

Screen Shot 2021-09-17 at 12.37.20
Screen Shot 2021-09-17 at 12.37.32

Slujind lui Dumnezeu printre copiii din România și Europa,

Iulian și Anca Mangalagiu

*Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.