This Campaign has ended. No more donations can be made.

Brezoaie - proiect

Mașină pentru lucrare pentru județul Buzău (Cosmin & Tatiana)

100%

De multe ori suntem salutați pentru că oamenii recunosc mașina!

„Sunteți domnii cu mașina care are numere de Sibiu, aaa da, gata, vă știu!“ Auzim de multe ori această caracterizare! Da – mașina cu numere de Sibiu este cunoscută în multe locuri din județul Buzău și din sud-estul României, pentru că mergem peste tot cu ea. Ne cunosc profesorii din școli, educatorii din grădinițe, copiii de la grupuri și copiii care pur și simplu merg pe stradă! De multe ori suntem salutați pentru că oamenii recunosc mașina! În toamna anului 2021, în timp ce ne deplasam la unul dintre Grupurile Vestea Bună, am fost prinși într-un accident. O învățătoare care trecea pe acolo ne-a sunat să ne întrebe dacă suntem bine – slavă Domnului, noi am fost bine, dar mașina nu! Între timp, asigurarea a plătit pentru repararea mașinii, dar ulterior au apărut defecțiuni destul de costisitoare, iar kilometri de la bord depășesc 335.000.

Brezoaie - proiect 2

O mașină pentru lucrare

Binecuvântarea de a avea o mașină care funcționează bine este de nedescris, motiv pentru care ne rugăm ca Domnul să ne ajute să înlocuim mașina actuală cu una cu mai puțini kilometri la bord, care să funcționeze bine, dar să fie și economică. Ne rugăm ca Domnul să ne deschidă uși ca să putem strânge finanțele necesare, iar apoi să găsim mașina potrivită.

„Sunteți domnii cu mașina care are numere de Sibiu, aaa da, gata, vă știu!“ Auzim de multe ori această caracterizare! Da – mașina cu numere de Sibiu este cunoscută în multe locuri din județul Buzău și din sud-estul României, pentru că mergem peste tot cu ea.

Vrei să contribui și tu financiar pentru a face posibilă achiziționarea unei mașini care să fie folosită în județul Buzău, la grupurile de copii, în sud-estul României, pentru instruirile de care suntem responsabili, dar și pe teritoriul întregi țări, pentru diferite activități în care suntem implicați?

Acest proiect are ca scop strângerea fondurilor necesare pentru mașină după vânzarea mașinii actuale. Ne rugăm ca Dumnezeu să poarte de grijă în vederea acoperirii acestei nevoi importante pentru lucrarea cu copiii din Buzău și nu numai.

Roagă-te împreună cu noi pentru acest proiect! Mulțumim!

Cosmin și Tatiana Brezoaie