Screen Shot 2021-06-17 at 16.00.15

Mașină pentru lucrare pentru județul Hunedoara (Beni şi Cristina)

77%

Vă mulțumesc că ați venit să-mi spuneți despre Domnul Isus…

Este întotdeauna o binecuvântare să călătorim într-un sat sau într-o zonă nouă pentru a organiza un Grup Vestea Bună sau o evanghelizare de 5 zile, ca mai apoi să ne dăm seama că Dumnezeu deja fusese acolo înaintea noastră și a pregătit inimile pentru ascultarea Cuvântului Său. Iar copiii vor să învețe despre El.  Suntem recunoscători pentru fiecare ocazie pe care o avem de a vesti Evanghelia, iar Beni şi Cristina Îl laudă pe Domnul pentru ajutorul care li s-a dat şi pentru credincioșii care i-au ajutat cu amabilitate la nevoile de transport din zonă.

Cu toate acestea, o mașină pe care Beni şi Cristina s-o folosească în lucrare ar fi foarte importantă, pentru a putea continua lucrarea la care i-a chemat Dumnezeu.

costea

O mașină pentru lucrare

Întrucât Beni și Cristina sunt relativ noi în lucrarea AMEC, ei nu au avut niciodată o mașină pentru lucrare, ci au împrumutat alte mașini pentru lucrarea lor. Comitetul Național AMEC a fost de acord că ar fi potrivit să strângă sprijin financiar pentru zona Hunedoara, pentru a putea fi cumpărată o mașină pentru lucrarea din acest județ.

Mii de copii și adolescenți din județul Hunedoara au auzit Evanghelia. Așadar, mașina care va fi cumpărată va ajuta lucrarea din acest județ pe o perioadă îndelungată.

Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru lucrarea din această zonă. Rugați-vă ca mulți copii să continue să audă mesajul Evangheliei prin Beni și Cristina, care sunt dedicați răspândirii Cuvântului lui Dumnezeu. Rugați-vă ca foarte curând să avem finanțele necesare pentru a cumpăra mașina.

Vreți să vă rugați pentru acest proiect important și, de asemenea, să luați în considerare oferirea unui dar financiar pentru finalizarea lui?

Vă mulțumim atât de mult!

AMEC România

VREAU SĂ AJUT