This Campaign has ended. No more donations can be made.

Dulcianu - project 2022

Mașină pentru lucrare pentru județul Iași (Liviu & Anca)

100%

„Doamne, Îți mulțumim că i-ai adus pe lideri în siguranță la noi…“

Siguranța în călătorii nu este un lucru garantat. Știm că fiecare călătorie spre Grupurile Vestea Bună din județul Iași are nevoie de protecția și purtarea de grijă a lui Dumnezeu. Oricând pot avea loc accidente, iar noi am călătorit mii de kilometri. Dumnezeu a avut grijă de noi. A Lui să fie toată gloria.

Totuși, există un Grup Vestea Bună unde copiii se roagă din inimă pentru călătoriile noastre. Când ajungem la acest grup, printre altele, copiii se roagă astfel: „Doamne, Îți mulțumim că i-ai adus pe lideri în siguranță la noi…“. Ei știu că siguranța nu este ceva garantat!

Dulcianu - project 2022 (2)

O mașină pentru lucrare

Am călătorit mult cu actuala noastră mașină de lucrare. Deși suntem recunoscători că Dumnezeu ne-a dăruit această mașină, știm că a sosit timpul să o înlocuim pentru a putea continua să călătorim și să ducem Evanghelia la copiii din zona noastră. Ne rugăm ca Dumnezeu să poarte de grijă.

„Doamne, te rugăm să îi și duci pe lideri acasă în siguranță…“

(așa se roagă copiii de fiecare dată când plecăm de la unul dintre Grupurile Vestea Bună din județul nostru)

Copiii din fotografiile de pe această pagină de proiect dau dovadă de credincioșie în rugăciune, crezând că Dumnezeu are grijă de noi. Ei sunt o mare încurajare pentru noi. Acești copii, precum și ceilalți copii care vin la Grupurile Vestea Bună, ocupă un loc aparte în inimile noastre. Suntem convinși că Dumnezeu ne-a dat ocazia să le ducem Evanghelia și să investim în viețile lor. Cu voia lui Dumnezeu, acest proiect auto ne va ajuta să continuăm să facem acest lucru mulți ani de acum încolo.

Vă rugăm să ne fiți alături pentru binele copiilor din Iași și pentru ca ei să aibă în continuare ocazia să-L cunoască pe Dumnezeu și să vadă că El răspunde la rugăciuni.

Cu dragoste,

Liviu & Anca Dulcianu

Lucrători AMEC în județul Iași