This Campaign has ended. No more donations can be made.

Ene cover

Mașină pentru lucrare pentru județul Prahova (Teo & Ramona)

101%

Mă rog de mult timp ca AMEC să vină și la noi în zonă!

Trăim într-o țară mare, cu multe orașe, dar și cu sute de sate izolate. Anul trecut, când instruiam credincioșii din sudul României pentru a duce Evanghelia la copii în perioada Crăciunului, o învățătoare a venit la noi și ne-a spus: „Mă bucur că ați venit. Mă rog de mult timp ca AMEC să vină și la noi în zonă! Sunteți un răspuns la rugăciunile noastre“.

Este minunat să ai ocazia de a instrui credincioși care sunt deja pasionați de evanghelizarea copiilor. Le oferim materiale și instruire pentru ca ei să fie mai bine echipați și pregătiți.

Ene proiect masina

O mașină pentru lucrare

Ne vine greu să ne imaginăm cum am putea duce Evanghelia la copii în tabere, la Evanghelizări de 5 zile sau la Grupurile Vestea Bună fără o mașină. Cum am putea organiza atât de multe întâlniri de instruire sau distribuiri de literatură în orașe și sate mai îndepărtate? Suntem foarte recunoscători lui Dumnezeu că mașina de lucrare pe care am avut-o până acum ne-a slujit cu credincioșie. Are peste 350.000 km la bord și reprezintă o mărturie a bunătății lui Dumnezeu față de noi.

Vă mulțumim că ați venit în școala noastră ca să vorbiți atât de clar copiilor despre semnificația Crăciunului.

Suntem uimiți de modul în care Dumnezeu răspunde la rugăciuni pentru ca lucrarea Lui să meargă înainte. Apostolul Pavel ne amintește importanța ascultării de chemarea cerească. Când a înțeles ce voia Dumnezeu ca el să facă, a fost credincios acelei chemări. Dumnezeu le-a dat copiilor Săi posibilitatea de a-I sluji prin rugăciune, dăruire, implicare directă și încurajare. În cazul nostru, rezultatul oricărei implicări este același – mai mulți copii aud despre Mântuitorul și Dumnezeu primește slava pentru lucrurile mari pe care le face.

Vă invităm să vă rugați și să luați în considerare posibilitatea de a contribui la realizarea acestui proiect. Totodată, continuați să vă rugați ca Evanghelia să fie răspândită în România și copiii să-L primească pe Mântuitorul Isus.

Cu dragoste,

Teo & Ramona Ene

Lucrători AMEC în județul Prahova