Screen Shot 2021-10-02 at 12.44.40

Mijloacele pentru un scop – proiect de mașină pentru Attila şi Tunde

33%

Mijloacele pentru un scop....

Îl lăudăm pe Dumnezeu pentru ocazia pe care o avem, ca în fiecare an să vestim Evanghelia la mii de copii din județul Bihor. A fost un privilegiu să găzduim campania „Vestea Bună pentru România“ și să avem contact cu multe biserici și persoane care au dorința să ducă Evanghelia la copii.

De-a lungul anilor, în timp ce Îi slujeam lui Dumnezeu cu AMEC, ne-am bucurat să vedem cum Dumnezeu a folosit diverse mijloace pentru a face ca această lucrare să meargă înainte. Pentru noi, a avea o mașină pentru lucrare este ceva vital, ca să reuşim să mergem la copii. O mașină ne ajută să călătorim la Grupurile Vestea Bună, să transportăm literatură şi voluntari, și să oferim instruire în diferite locuri.

Screen Shot 2021-10-02 at 12.46.34

Mașina pe care o avem în prezent pentru lucrare

Mașina pe care o avem acum a fost achiziționată la mâna a doua în 2008, iar în prezent are peste 450.000 km parcurși. Ne-a fost de mare ajutor în lucrarea printre copii!

Suntem recunoscători Domnului pentru ea, dar acum a venit timpul să căutăm o altă mașină pentru lucrare, care să o înlocuiască pe aceasta.

Mii de copii și adolescenți au auzit Evanghelia în județul Bihor. Acest proiect va ajuta lucrarea din județul Bihor pentru mulți ani de acum înainte.

Vă rugăm să vă rugați pentru lucrarea din această zonă. Rugați-vă ca mulți copii să poată să audă în continuare mesajul Evangheliei prin Attila și Tunde, care sunt dedicați răspândirii Cuvântului lui Dumnezeu printre copii, şi, de asemenea, rugați-vă ca foarte curând să avem finanțele necesare pentru a înlocui mașina pe care o au în prezent.

Aţi vrea să vă rugați pentru acest proiect important şi, de asemenea, să luaţi în considerare susținerea lui, astfel ca suma necesară să poată fi adunată?

Vă mulțumim foarte mult!

AMEC România

VREAU SĂ AJUT