spring

Minuni în Galați… (cu Corina)

16%

Dumnezeu este la lucru și, uneori, este bine să ne oprim și să ne amintim tot ceea ce a făcut El.

Acum 18 ani, cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului Isus, am intrat pentru prima dată cu Evanghelia într-o grădiniță. Dorința de a vesti Evanghelia celor mici s-a născut în urma întrebării de care nu puteam scăpa: Cum vor crede dacă nimeni nu le va spune?

Cu emoții și teamă am pășit în grădinița în care am putut vesti Evanghelia celor 3 grupe de preșcolari, adică aproximativ 80 de copii. A fost o minune să am acces în acel cadru! După aceea lucrarea s-a dezvoltat. Tot mai multe educatoare au început să mă întrebe dacă nu aș putea merge și la alte grupe, la alte grădinițe. Este o minune ce ține de 18 ani. Mai bine de 250 de preșcolari, împreună cu educatoarele lor, aud săptămânal Evanghelia. În urma unei activități desfășurate într-o nouă grădiniță în ianuarie, doamna directoare m-a întrebat dacă nu aș fi deschisă să merg la cele 3 grădinițe din două sate din județul Galați. „Cum să nu“, am răspuns cu bucurie, iar sărbătoarea Paștelui este momentul cel mai potrivit să fac acest lucru.

Pentru a putea merge în aceste grădinițe noi, dar și pentru a continua să merg în grădinițele cu care lucrez de ani de zile, am nevoie de ajutor pentru cumpărarea materialelor pe care le folosesc la lecțiile biblice și la lucru manual, dar și a combustibilului care mă ajută să ajung la fiecare grădiniță.

Nevoile sunt multe, dar cred că Dumnezeu, care a deschis ușile pentru această lucrare, vrea ca ea să continue. Orice dar pentru acest proiect va fi de mare ajutor.

Vă rog să dăruiți pentru acest proiect sau să luați în considerare ideea de a oferi o donație lunară pentru ca aceste minuni să continue.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și rugăciunile voastre. Dumnezeu se folosește de voi!

În El,

Corina

VREAU SĂ AJUT