This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screenshot 2023-08-07 at 17.58.09

O mână iscusită – proiect cu fam. Mateescu (jud. Timis)

100%

Minunate sunt lucrările Tale și ce bine vede sufletul meu lucrul aceasta!

Cred că și în viața ta a fost cel puțin un moment când ai exclamat din toată inima Ce minunat ești Tu, Doamne! – poate la un răsărit al soarelui, la rezolvarea unui caz dificil, la mântuirea cuiva drag sau la priveliștea din natură plină de frumusețe și culoare, când poate nu ai putut descrie în cuvinte minunăția creată de Dumnezeu, putând doar să contemplezi la El și iscusința Lui.

Despre acest minunat Creator trebuie să cunoască fiecare copil. Iscusința și priceperea Lui trebuie cunoscute de fiecare copil din Timiș. 

Ne-am propus organizarea câtorva evenimente cu piese de Lego, vorbind copiilor despre Dumnezeu Creatorul într-un program biblic cu lecție și cântări, dar și oferind copiilor ocazia să construiască timp de câteva ore un oraș impresionat de Lego. În felul acesta, vor putea să facă uz de priceperea și iscusința lor în construirea spitalelor, autoturismelor, gării, închisorii, clădirilor de birouri, aeroportului, bisericilor, stadionului și multe alte clădiri.

Te rugăm să iei parte la acest proiect pentru luna august, rugându-te și dăruind pentru acoperirea sumei de 5000 de lei, necesare desfășurării celor cel puțin 10 evenimente de Lego în județul Timiș.

Ne rugăm ca în urma acestor evenimente să se audă din gura copiilor ceea ce David exclama: Minunate sunt lucrările Tale și ce bine vede sufletul meu lucrul aceasta! (Psalmul 139:14b)

De dragul Lui și al copiilor,

Ionuț și Mădălina Mateescu