This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-09-24 at 12.49.14

O mare binecuvântare este mașina pentru lucrare (Teo & Ramona)

119%

Proiect vară 2021

A fost o vară plină și, ca misiune, ne-am făcut timp să ne oprim și să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru tot ceea ce a lucrat El. Avem multe motive să-L lăudăm pe Dumnezeu, ca familie, pentru lucrarea din Prahova şi Ialomița.

Screen Shot 2021-09-24 at 12.51.00

O mare binecuvântare este mașina pentru lucrare

Mașina ne-a dus la evanghelizări de 5 zile, la tabere, la întâlniri cu tinerii, la campania „Vestea Bună pentru România“ de la Buzău, la distribuiri de tractate în multe sate din Prahova și zonele învecinate, la Grupuri Biblice de Vacanță și la alte  activități. Am transportat materiale didactice, materiale pentru tabără, voluntari și multe altele. Este o binecuvântare deosebită să ai o mașină bună pentru lucrarea în mijlocul copiilor!

Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru ea, şi atunci când nu avem ceva, ne dăm seama şi mai mult cât de important este acel lucru, iar aceasta este situația în care ne aflăm acum.

În prezent, mașina are nevoie de multe reparații pentru a continua să ne slujească în lucrare în lunile următoare. Am fost recunoscători să o avem, dar acum ne dăm seama mai mult ca niciodată ce mare binecuvântare este ea pentru noi!

Vă rugăm să vă mijlociți împreună cu noi ca Dumnezeu să Se îngrijească de fondurile necesare pentru repararea mașinii și cele pentru continuarea lucrării în această toamnă. Ni s-a făcut o estimare de către un mecanic,  și avem încredere că Dumnezeu va purta de grijă cheltuielilor în felul Său și la timpul Său.

Lăudați-L pe Dumnezeu împreună cu noi pentru binecuvântările pe care ni le-a dat până acum și continuați să rămâneți alături de noi și în realizarea acest proiect.

Multe binecuvântări,

Teo & Ramona Ene – lucrători AMEC în județul Prahova

AMEC Romania


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.