This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-05-21 at 15.37.03

O vară a binecuvântărilor nenumărate (cu Ionuț și Mădălina)

100%

Binecuvântări

Cât de lungă ar fi lista ta de binecuvântări? Ai avea nevoie de o foaie, două sau trei? Poate mai multe? Binecuvântările noastre sunt nenumărate și diverse, nu-i așa? Iar acestea vin pe căi diferite și prin oameni diferiți.

În următoarele trei luni vrem să ducem altfel de binecuvântări copiilor din zona noastră. La fel ca în cazul nostru, pentru copii a fi binecuvântat nu înseamnă pentru toți același lucru: pentru unii – un bilet de tabără pe care nu-și pot permite să-l plătească, pentru alții – o lecție biblică bine aplicată la viața copilului. Câțiva ar considera o binecuvântare primirea unui pachețel de dulciuri. Pentru alții – un verset bine explicat sau ocazia de a cânta cu prietenii lor. Pentru câțiva poate vizita unui voluntar la ei acasă, pentru alții primirea unui tractat evanghelistic sau participarea la un program în aer liber la ei în localitate. O binecuvântare pentru unii copii ar fi să primească o Biblie la unul dintre programe, pentru alții să înțeleagă jertfa lui Isus pentru ei.

Înțelegând aceste lucruri, continuăm să depunem eforturile necesare pentru a „duce” anumite binecuvântări copiilor în următoarea perioadă.

Fie prin Grupurile Vestea Bună, tabere de zi, distribuiri de tractate, programe în aer liber sau alte întâlniri cu copiii, vrem să fim în continuare o binecuvântare pentru ei. Toate acestea sunt parte din planurile noastre de vară (și numai).

Efortul major al acestor planuri este strângerea de fonduri pentru îndeplinirea acestora. Suntem însă  siguri că nu va lipsi binecuvântarea lui Dumnezeu, prin oamenii Săi, în acest aspect.

Ionut - 2

Vrei să fii o binecuvântare pentru copii pe care, poate, nu-i cunoști?

Roagă-te și dăruiește pentru acoperirea sumei de 10.000 de lei, necesară pentru deplasări și împlinirea binecuvântărilor enumerate mai sus (și nu numai).

Să “ducem” o binecuvântare împreună!

De dragul Lui,

Ionut & Madalina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.