This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-06-19 at 14.59.50

O vară cu impact pozitiv pentru copii (jud. Bihor cu Attila & Tunde)

101%

O vară cu impact pozitiv pentru copii

În această vară, după o lungă așteptare, dorim să organizăm pentru copii un program diversificat, unde ei pot petrece împreună un timp benefic, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual, prin participarea la diferite activități de recreere, formare și învățare, în cadrul programelor evanghelistice săptămânale și al taberelor.

Scopul acestor programe pentru copii ...

… este de a li-L prezenta pe Domnul Isus Cristos, ca fiind singurul Mântuitor. El poate fi și Mântuitorul copiilor, poate transforma și viața lor!

Screen Shot 2021-06-19 at 15.01.05

Copiii vor avea posibilitatea să învețe să comunice, nu doar cu semenii lor, ci și cu Creatorul, să descopere adevăruri fundamentale pentru viața de credință, să respecte reguli elementare, să aibă încredere în Creator și să se bucure în compania altor copii cu care se vor împrieteni în timpul acestor activități.

Programele de tabără și cele evanghelistice în aer liber oferă copiilor o alternativă benefică pentru timpul de vacanță. Aceste activități pot avea nu doar un impact pozitiv pe termen scurt, ci, pe termen lung, pot fi o mare binecuvântare pentru ei – să primească viața veșnică împreună cu Domnul Isus Cristos.

Pentru a duce la bun sfârșit proiectele noastre în județul Bihor, avem nevoie de încă 5.450 lei. Ne rugăm ca Dumnezeu să poarte de grijă! El poate acoperi toate nevoile noastre în lucrare.

Fiți binecuvântați!

Attila și Tünde, lucrători AMEC în județul Bihor


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.