This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2022-03-07 at 09.42.09

Pachete evanghelistice pentru Ucraina

101%

100.000 de Pachete evanghelistice pentru Ucraina, dintre care România dorește să pregătească 10.000

Vai de mine dacă nu vestesc Evanghelia!

„Dacă vestesc Evanghelia, nu este pentru mine o pricină de laudă, căci trebuie s-o vestesc; și vai de mine dacă nu vestesc Evanghelia!

1 Corinteni 9:16

În calitate de credincioși, știm că suferința, războiul, moartea și durerea ne aduc aminte că trăim într-o lume decăzută în care există o mare nevoie de speranță și pace pe care numai Dumnezeu le poate oferi. CS Lewis a spus că Dumnezeu „… strigă în durerile noastre: este megafonul Său pentru a trezi o lume surdă“.

Iată-ne din nou aici, față în față cu durerea, suferința și moartea. Cu siguranță nu vrem să simplificăm problema sau să facem din suferință ceva mărunt, dar cu toții știm foarte bine că cei din jurul nostru se întreabă „de ce?“.

În AMEC, suntem foarte preocupați de copii: de fapt, de fiecare copil care se întreabă „de ce?“ în aceste zile. Copiii sunt speriați și au nevoie să se liniștească. Au nevoie să știe că Dumnezeu deține controlul și este aproape de ei în această perioadă dificilă.

RUGĂCIUNE ȘI SUSȚINERE

Copiii din Ucraina și familiile lor trebuie să știe că există speranță, o speranță care poate fi găsită doar în Domnul Isus Hristos.

În următoarele săptămâni, vom pregăti PACHETE EVANGHELISTICE pentru Ucraina.

Fiecare pachet evanghelistic va conține:

  • Rucsac cu inscripția „Speranță pentru Ucraina“
  • Pix cu inscripția „Isus te iubește“
  • Semn de carte
  • „Te întrebi de ce?“ (broșură evanghelistică pentru vremuri grele)
  • ÎL CUNOȘTI PE ACEST ÎMPĂRAT? (broșură evanghelistică pentru vremuri grele)

Scopul nostru este ca în următoarele săptămâni să pregătim 100.000 de astfel de PACHETE EVANGHELISTICE, pentru a fi distribuite copiilor și familiilor lor. România dorește să pregătească  10.000 din aceste pachete.

Știm că și alte biserici și organizații se mobilizează pentru a trimite ajutoare, așa că le invităm să ni se alăture adăugând articolele lor la aceste pachete. Dacă știți persoane sau organizații care distribuie ajutoare și ar dori să adauge Pachetul evanghelistic la ceea ce au pregătit deja, vă rugăm să ne contactați.

Haideți să facem tot ce putem ca să ajutăm oamenii din Ucraina, asigurându-ne că primesc și mesajul Evangheliei.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.