This Campaign has ended. No more donations can be made.

TImis_ro

Pe locuri! Fiți gata! Start! (jud. Timis)

100%

Pe locuri! Fiți gata! Start!

Și… începem! Este luna în care reîncepem programul la Grupurile Vestea Bună. Ce veste bună pentru copii și părinți. Ardem de nerăbdare să ne reîntâlnim cu zecile de copii care ascultau așa de atenți lecții din Cuvântul lui Dumnezeu. Abia așteptăm să memorăm împreună versete, să cântăm, să concurăm la diferite concursuri și să ne dezvoltăm abilitățile la lucru manual.

Planuri..

În timp ce ne gândeam la redeschiderea grupurilor săptămânale, ne gândeam și la alte biserici ce poate ar avea nevoie de ajutor în dezvoltarea unor lucrări cu copiii. De aceea, am dori ca în luna septembrie și octombrie să informăm, pe cât posibil, fiecare biserică din Timiș, despre faptul că le putem sta la dispoziție pentru a le ajuta în dezvoltarea lucrării cu copii din afara bisericii.

Ionut - sept 2020

Așa că ne-am planificat să trimitem câte un plic cu mai multe informații despre AMEC și datele noastre de contact tuturor bisericilor din Timiș. Nouă ne-ar lua foarte mult timp să le vizităm, de aceea vrem să le trimitem într-un plic informații despre AMEC, o scrisoare de la noi,  poza noastră și datele de contact, și alte pliante informative. Rugăciunea noastră este ca, împreună cu bisericile locale din Timiș, sute de copii să audă în fiecare săptămână despre lucrările minunate ale lui Dumnezeu.

Calculând costurile pentru o astfel de acțiune, ne gândim că suma de 5.000 de lei ar acoperi cheltuielile de deplasare pentru deschiderea Grupurilor Vestea Bună, plicurile, tipărirea scrisorilor, a pliantelor informative și eventualele deplasări la bisericile care doresc mai multe informații despre ajutorul pe care îl putem oferi.

Suntem gata să dăm startul. Ești gata să iei parte la acest proiect al nostru?

Te poți ruga pentru acoperirea proiectului, poți dărui sau poți distribui proiectul acesta persoanelor interesate să ia parte la lucrarea cu copiii din Timiș.

Pentru Împărăția Lui,

Ionuț și Mădălina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.