This Campaign has ended. No more donations can be made.

Brezoaie - proiect

pentru fiecare copil 2022 – cu Cosmin & Tatiana

90%

... viața mea nu va continua la fel ...

Știam foarte bine povestirea aceasta dar modul în care ați prezentat-o a fost atât de clar, viața mea nu va continua la fel după cele auzite!  A fost mărturia unei profesoare în timpul programului de Crăciun desfășurat într-o scoală din orașul Buzău. Anul trecut am avut parte de surprize frumoase legate de proiectul de Crăciun. Ne-am dorit să ajungem la 2500 de copii dar Domnul a avut în plan mai mult! Cu ajutorul Lui și al celor care au ascultat chemarea Lui am ajuns la 3250 de copii, Slavă Lui!

Brezoaie - proiect - 2

Anul acesta dorim să ajungem la cel puțin 3000 de copii pentru care să organizăm programe:

în Școli, Grădinițe, Case de copii, sate defavorizate, grupuri Vestea Bună, biserici, copii din orașe. Pentru aceasta suntem mulțumitori Domnului pentru că deja avem câteva lucruri pregătite, avem broșură, un pix, o punguță cu fermoar dar ne dorim să adăugăm și ceva dulce! Te invităm să ne ajuți să răspândim mesajului Nașterii Mântuitorului și în acest an.

Noi putem face puțin dar suntem convinși că dacă mai mulți se implică, atunci mai mulți copii vor auzi! De aceea ne rugăm ca Domnul să convingă mai mulți învățători! Pentru perioada care urmează suntem responsabili cu instruirea învățătorilor  din județele din sud-estul României. Este o bucurie să putem sluji Domnului și să ajungem la ei! Este bucurie să vedem apoi rezultatele instruirilor, mai mulți copii evanghelizați cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului!

Pentru a ne deplasa la instruiri, pentru a cumpăra dulciuri pentru copii si pentru alte cheltuieli legate de proiect estimăm cheltuieli de 50000 de lei! Ne rugăm ca Domnul să îngrijească de cele necesare și te invităm să te implici și tu în acest proiect așa cum Domnul te va călăuzi!

După câte știm, anul acesta nu vom primi cutii cu cadouri sau alte daruri, de aceea am dori să cumpărăm daruri, fiecare dar având valoarea de 15 lei. Credeți că ați putea să dăruiți pentru 10 copii? Sau poate un grup din biserică ar putea să dea pentru mai mulți copii? Avem încrederea că Dumnezeu vă va arăta cum puteți să vă implicați în acest proiect.

Poți să te rogi pentru persoane care să dăruiască, poți să dăruiești sau poți să pregătești cadouri pentru copii!

Ne rugăm ca Domnul să lucreze și în acest an după planul și voia Lui!

Cu mulțumire familia Brezoaie Cosmin și Tatiana