This Campaign has ended. No more donations can be made.

Szucs proiect 2023

pentru fiecare copil 2023 – cu Attila & Tünde

100%

Bucuria făcută celui de lângă tine...

Cineva spunea: „Bucuria nu este absenţa suferinţei, ci prezenţa lui Dumnezeu.“ Ce mare adevăr, chiar și în vremurile noastre, când auzim despre războaie și alte vești care de multe ori ne înfricoșează. Prezența lui Dumnezeu aduce bucurie chiar și în viața copiilor care cred în El.

Campania de Crăciun „Pentru fiecare copil“ 2023, organizată de AMEC, are la bază dorința de a transmite fiecărui copil acest mare adevăr al BUCURIEI. În cadrul acestei campanii naționale vom folosi o lecție biblică despre BUCURIE. Nașterea Mântuitorului nostru scump, Domnul Isus Hristos, a adus adevărata Bucurie pe acest pământ, însă mulți încă nu au auzit de ea.

Rugăciunea noastră este să putem transmite multor copii din nord-vestul României vestea nașterii Mântuitorului. Ne rugăm ca și ei să experimenteze adevărata BUCURIE, dată de Domnul Isus Hristos.

Dorind să ne asigurăm că lucrurile vor fi bine organizate, vom călători mult în săptămânile care ne stau în față. Totodată, dorim să le pregătim copiilor și câte un cadou, care să le facă bucuria și mai mare.

Pentru acoperirea financiară a proiectului din zona noastră, vom avea nevoie de 10.000 lei – vrei să ne ajuți și tu să ducem mesajul BUCURIEI copiilor din nord-vestul României?

Ne rugăm ca Dumnezeu să poarte de grijă și-ți mulțumim pentru susținere.

Cu drag,

Attila și Tünde,

Lucrători AMEC.