This Campaign has ended. No more donations can be made.

Kovacs project 2023

pentru fiecare copil 2023 – cu Barna & Judith

100%

Un motiv de BUCURIE

De curând am vizitat un tânăr în vârstă de 20 de ani, care în copilărie venea la unul dintre Grupurile Vestea Bună. Iată ce ne-a întrebat: „Mai am eu vreun motiv de bucurie?“ Recent a fost implicat într-un accident tragic în care o fată de 18 ani a decedat. Acum așteaptă cu tristețe decizia tribunalului, care îi va afecta viitorul. Conform unor studii realizate de un institut de sănătate, 9,4% dintre copiii cu vârsta între 3-17 ani au suferit de anxietate în perioada 2016-2019, iar 4,4% de depresie, în aceeași perioadă. Acest studiu a fost realizat înainte de războaiele din Ucraina, respectiv Israel. Cifrele sunt chiar mai alarmante acum.

Oare cum vor afla copiii despre BUCURIA nespus de mare dăruită de Dumnezeu întregii omeniri? În noaptea de Crăciun, această bucurie a fost vestită de îngeri. Dacă ar fi știut ei că, peste 33 de ani, Isus Mântuitorul avea să fie răstignit pe o cruce de lemn, ar mai fi fost atât de entuziasmați? Probabil că da.

Noi nu dorim să pierdem entuziasmul de a duce această Veste Bună în județele din Nord-Vestul României. Organizăm seminarii de instruire pe această temă cu învățătorii din județele Satu Mare, Harghita și Covasna. Le prezentăm o lecție frumoasă despre împlinirea profețiilor despre Mesia, și oferim literatură gratuită pentru fiecare copil din grupurile lor. Pe lângă aceasta, vom organiza propriile noastre Grupuri de Crăciun în grădinițe, școli și biserici din județul nostru. Scopul nostru este ca MESAJUL BUCURIEI să ajungă la 8.000 de copii.

Poți deveni și tu partenerul nostru de lucrare, rugându-te pentru copii și familiile lor, pentru toți învățătorii și voluntarii implicați, pentru o bună desfășurare a acestor evenimente, în ciuda problemelor cauzate de scumpiri, vești descurajatoare și dezinteres spiritual, sau dăruind pentru acoperirea costurilor acestui proiect – 12.000 RON.

Mulțumim pentru tot sprijinul acordat.

Barna și Judith Kovacs din Satu Mare.