This Campaign has ended. No more donations can be made.

Costea proiect 2023

pentru fiecare copil 2023 – cu Beni & Cristina

100%

Bucurie pentru copiii din Hunedoara

Când eram copil am avut ocazia să particip la un program special organizat în seara de ajun la Biserica Catolică din vecinătate. Îmi amintesc sceneta despre nașterea Mântuitorului și colindele. Inima mea a fost atinsă de tot ce s-a petrecut acolo. Când am plecat spre casă era noapte și mi-am permis să plâng de bucurie pentru tot ce simțisem în acea seară.

După ani de zile, am realizat că bucuria din inima mea ar fi fost completă dacă la acel program cineva ar fi prezentat mesajul mântuirii și m-ar fi provocat să iau o decizie pentru sufletul meu.

Chiar dacă atunci nu s-a întâmplat acest lucru, Dumnezeu a pregătit un alt moment și alte persoane prin care să fiu pusă în fața acestei decizii, iar acum, la rândul meu, pot face acest lucru pentru copiii din zona mea. Și nu, nu va fi doar o simplă scenetă cu Pruncul Isus în iesle, ci un mesaj corect și complet care să îi îndemne pe copii să facă cea mai importantă alegere pentru sufletul lor, acea alegere care le va umple inima cu bucuria mântuirii.

Pentru ca bucuria să fie mai mare, ne dorim ca la acest proiect să aibă ocazia să participe și alți credincioși.

La nivel județean vom avea două întâlniri de instruire cu învățători care doresc și ei să ducă copiilor adevărata bucurie. Ne rugăm ca învățători din cel puțin 30 de biserici din județ să participe la instruiri și să organizeze grupuri evanghelistice pentru copii în luna decembrie.

Pe plan personal, avem în vedere două aspecte:

–  Programe biblice speciale pentru copii, care vor cuprinde: povestire biblică, verset de memorat, colinde, jocuri și activități specifice sărbătorii nașterii Mântuitorului.

– „Cutia cu bucurii“ – un mic dar pentru fiecare copil care va participa la grup. Acest dar va conține câteva rechizite, jucării, dulciuri și literatură creștină pentru copii. Credincioșii pot dărui sau pot pregăti chiar ei cutiile.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, ne propunem să ajungem la 300 de copii în 10 localități din județ.

Costurile acestui proiect se ridică la 12.000 lei, acoperind un cost de 30 lei/cadou, transportul la grupuri și cheltuielile pentru instruirile cu învățătorii.

Tu ai inima plină de bucuria mântuirii?

Dacă da, atunci cu siguranță va fi un privilegiu pentru tine să dăruiești pentru acest proiect.

Cu bucurie pentru copiii din Hunedoara,

Beni și Cristina Costea

 

* Mărturia din prima parte a proiectului este mărturia Cristinei, care a crescut într-o familie ortodoxă, dar L-a cunoscut pe Domnul Isus la vârsta adolescenței.