This Campaign has ended. No more donations can be made.

Brezoaie

pentru fiecare copil 2023 – cu Cosmin & Tatiana

100%

”Trebuie ca Evanghelia să fie propovăduită” Marcu 13:10

”Povestirea de Crăciun este aceeași dar voi o  prezentați de fiecare dată altfel, materialele pe care le folosiți sunt așa de frumoase și copiii sunt așa de atenți nu știu de unde aveți toate aceste idei” ne-a spus o învățătoare cu care colaborăm de mai mult de 10 ani.  

Vrem ca și anul acesta cu ajutorul Domnului să prezentam povestirea de Crăciun în locuri în care am mai fost dar și locuri noi. Planul este să ajungem la 2000 de copii în școli, grădinițe, case de copii, Grupuri Vestea Bună, săli de sport, familii începând cu prima parte a lunii decembrie.  Vrem să folosim lecția Bucuria de Crăciun și să oferim fiecărui copil un cadou cu valoarea de aproximativ 15 lei. 

Ne dorim să motivăm și alți învățători să meargă la copii, suntem implicați în coordonarea proiectului de Crăciun în zona de sud est a României respectiv județele Buzău, Brăila, București, Vrancea, Ilfov, Călărași, Giurgiu, Tulcea iar în Galați, Brașov, Constanța sunt colegii noștii care vor face programe cu copiii sau instruiri. In locurile unde nu sunt lucrători AMEC vom merge pe parcursul lunii noiembrie pentru a duce literatură și pentru a-i instrui pe învățători să facă programe, aceste deplasări implică costuri financiare. După estimările pe care le-am făcut cheltuielile pentru cadourile copiilor, transportul în locurile unde vom avea programe cu copiii și instruiri ajung la aproximativ 35000 lei  

Ne rugăm ca Domnul să facă ca mulți copii să aibă parte prin programele de Crăciun pe care le vom desfășura noi sau persoane care vor fi instruite, de bucuria mântuirii. Vrei să ne ajuți să împlinim aceste planuri? O poți face contribuind financiar la acest proiect, pregătind cadouri pentru copii sau sugerându-ne locuri unde putem avea instruiri dacă ești din județele enumerate mai sus sau ai cunoscuți acolo.  

Credem că Evanghelia trebuie propovăduită, mulțumim că ne vei ajuta la aceasta! 

Cosmin și Tatiana Brezoaie Buzău