This Campaign has ended. No more donations can be made.

Leonte-proiect-2023-770x400

pentru fiecare copil 2023 – cu Daniel & Carmen

100%

Slujind cu bucurie împreună…

Când privim în urmă la anii precedenți, la Grupurile de Crăciun organizate în județul nostru, ne bucurăm că mulți credincioși ne-au fost alături în pregătirea cadourilor, în rugăciune pentru copii, în deplasarea la Grupurile de Crăciun, în susținerea financiară a proiectului și nu numai! Este minunat să știm că împreună putem fi o binecuvântare pentru copiii din județul nostru, realizând, totodată, că ar fi imposibil ca o singură persoană să realizeze toate aceste lucruri de una singură.

Dumnezeu ne-a arătat că putem sluji mai bine în echipă, BUCURÂNDU-NE cu toții de ceea ce a făcut El!

Luca 2:10-11

Dar îngerul le-a zis: „Nu vă temeți: căci vă aduc o veste bună care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi s-a născut un Mântuitor care este Hristos Domnul.“

N-ai dori să ni te alături și tu, ca de acest Crăciun să ducem împreună vestea bună a MARII BUCURII copiilor din județul Iași? Ne rugăm ca împreună să putem face diferența în multe vieți. Suntem siguri că, atunci când vom privi înapoi la Grupurile de Crăciun din acest an, ne vom bucura că am reușit să lucrăm împreună, ca o echipă.

Slujind cu BUCURIE,

Daniel & Carmen Leonte