This Campaign has ended. No more donations can be made.

MicrosoftTeams-image (38)

pentru fiecare copil 2023 – cu Ionuț & Mădălina

100%

Neprihăniților, bucurați-vă în Domnul și măriți prin laudele voastre sfințenia Lui (Psalmul 97:12)

Este un har pentru noi să ne bucurăm de prezența Domnului nostru în viața noastră, să găsim fericirea în apropierea zilnică de El, să beneficiem de binecuvântările lui nemeritate și să avem speranță, pace și o nădejde pentru viitor. El face aceste lucruri celui care crede și îl urmează pe El.  

Inima mea explodează de bucurie când planific și merg înaintea copiilor să spun despre El. Aș spune despre Mântuitorul meu oricui, oriunde, oricând. (un învățător din Timiș) 

Însă oare câți copii mai sunt în Timiș și care nu cunosc despre bucuria pe care o pot descoperi doar în Domnul Isus, și la care nu a ajuns un lucrător să-i învețe? Oare câți copii stau în nefericirea păcatului lor, fără să conștientizeze pericolul și lipsurile spirituale în care se află?  

Nu este tot timpul ușor, dar încerc să mă apropii de Domnul Isus și să-l cunosc pe El tot mai mult. Viața mea sigur s-a schimbat! (un adolescent din Timiș) 
 
Perioada următoare este una prielnică pentru a spune copiilor că, prin credința în Domnul Isus, pot experimenta ceea ce psalmistul spunea cum 3000 de ani.  

Mergi împreună cu noi în următoarele luni, rugându-te și dăruind. Planificarea noastră pentru luna noiembrie constă în mai multe întâlniri pentru învățători, pentru motivare și echipare cu materiale necesare programelor de Crăciun. Luna decembrie este dedicată pentru a ne întâlni cu peste 1000 de copii pentru a le împărtăși despre Bucuria pentru întreaga omenire, posibilă doar prin Domnul Isus.  

Deplasările, cadourile pentru copii, organizarea întrunirilor cu învățătorii și a programelor cu copiii ar solicita suma de 25.000 de lei.  

Bucurâ-te în Domnul împreună cu noi, vestind despre El copiilor și anul acesta! 

Ionuț și Mădălina Mateescu, AMEC Timiș