This Campaign has ended. No more donations can be made.

Dulcianu project

pentru fiecare copil 2023 – cu Liviu & Anca

100%

„Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă I-am văzut steaua în Răsărit și am venit să ne închinăm Lui.”

La începutul unui Drum Important este o Dorință Intensă.

Pentru magi era clar – dorința cea mai mare era să ajungă la Împăratul de curând născut, și într-acolo îi ducea drumul pe care porneau.

Dar ce întrebare bună! Magii nu întreabă Cine este Împăratul, pentru că deja știau răspunsul la această întrebare. Întrebarea lor este: Unde este Împăratul? Ei vor să Îl găsească și sunt deja pregătiți să I se închine. Nu există dorință mai mare în inima lor decât să Îl găsească pe Împărat! Și nu există drum mai important pentru ei decât drumul spre Împărat.

Privind la Sărbătoarea care ne stă înainte, ne rugăm pentru copiii din județul Iași – ca și ei să aibă o dorință sinceră să Îl găsească pe Împărat.

Dorim ca în perioada următoare să le amintim copiilor din județul Iași despre Împăratul. Și vom face acest lucru în special la Grupurile Vestea Bună și, cu ajutorul Domnului, și în câteva școli din județul Iași.

„Noi vrem să auzim povestirea despre Nașterea lui Isus, nu despre Moș Crăciun“ a spus un copil anul trecut la serbarea de Crăciun.

Ne rugăm ca toți cei care aud mesajul Crăciunului să înțeleagă că, Cel ce S-a născut în ieslea Betleemului este Împăratul împăraților, care așteaptă ascultare și închinare de la toți oamenii.

Pentru drumurile pe care le avem de parcurs în această lună și pentru cadouri, estimăm că vom avea nevoie de aproximativ 13.000 lei.

Dorești și tu să ajuți copiii din Iași să găsească Drumul spre Împărat?

Liviu & Anca Dulcianu