This Campaign has ended. No more donations can be made.

Christmas - Dulcianu

pentru fiecare copil – cu Attila & Tünde

53%

Dumnezeu este cu noi – ce mare încurajare...

De-a lungul istoriei, acest mesaj biblic a fost mesajul ceresc care a ajutat mulți credincioși să rămână neclintiți în credință. Vedem cum acest mare adevăr este atacat de cel rău. Planul lui este de a opri răspândirea acestui adevăr. Noi știm însă că Dumnezeu este Același. El este Suveran și Atotputernic.

Acest adevăr dorim să-l vestim copiilor și în acest an, cu prilejul sărbătorii nașterii Domnului nostru Isus Cristos. În calitate de creștini, avem obligația să dăm mai departe copiilor această veste cerească. Responsabilitatea noastră, ca misionari AMEC, este de a organiza buna desfășurare a acestui proiect de Crăciun, în județele din partea de nord-vest a țării.

Pentru județul Bihor, ne rugăm ca, împreună cu bisericile locale, să avem ocazia să spunem la 10.000 de copii că Dumnezeu este cu noi.

Pe lângă acest mesaj atât de minunat și încurajator, dorim să pregătim și câte un mic cadou copiilor. Totodată vom avea și foarte multe călătorii în acest sens. Pentru a putea acoperi toate aceste cheltuieli, ne rugăm ca Domnul să poarte de grijă, ca și acest necesar financiar să fie acoperit. Suma de care avem nevoie pentru derularea proiectului este de 10.000 lei.

Toată slava și gloria este a lui DUMNEZEU, care și azi ESTE CU NOI.

Attila și Tünde,

Lucrători AMEC în județul Bihor