Screen Shot 2021-10-18 at 15.23.58

pentru fiecare copil – cu Attila & Tunde

41%

„Lucrul acesta este bun, și bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru, care voiește ca toți oamenii să fie mântuiți, și să vină la cunoștința adevărului.“ 1 Tim. 2:3-4

Acest verset este o încurajare pentru copiii lui Dumnezeu, dar, în același timp, le dă şi o mare responsabilitate. Aici găsim unul dintre planurile lui Dumnezeu: „Mântuitorul nostru… voiește ca TOȚI oamenii să fie mântuiți…“ – toți cei din jurul nostru, din județul nostru, din regiunea noastră, din țara noastră. În perioada sărbătorii nașterii Domnului Isus Cristos, oamenii sunt mai deschiși, mai receptivi la mesajul Cuvântului lui Dumnezeu.

Acest fapt ne încurajează și pe noi la o lucrare amplă de vestire a Evangheliei în România.

100.000 de copii

AMEC împreună cu bisericile locale, lucrează la un proiect numit „Pentru Fiecare Copil“. Dorim să instruim cât mai mulți frați și surori, pentru a se putea înrola la acest proiect.

Scopul nostru este să ducem Evanghelia la cât mai mulți copii. Cu voia Lui, ne rugăm și așteptăm ca El să ne ajute să ducem Evanghelia la 100.000 de copii din întreaga țară.

Screen Shot 2021-10-14 at 08.44.42

O experiență pe care dorim să v-o împărtășim:

Am primit aprobare pentru o vizită la o casă de copii, ce aparține de Primăria Oradea. Era o sală mare, plină cu copii instituționalizați. A fost prezentă și directoarea casei de copii. Pe fețele copiilor se putea citi tristețe, dezorientare şi se simțea o atmosferă de apatie.

Am început programul cu câteva colinde de Crăciun, pe urmă am avut o lecție biblică, cu mesajul despre nașterea Domnului Isus Cristos. În timpul mesajului, am observat cum fețele copiilor s-au luminat, a apărut o rază de speranță și încredere.

La terminarea programului, am împărțit cadouri, pregătite de biserică. Bucuria copiilor ne-a dat și nouă curaj și dorința de a mai face vizite la această casă de copii. La plecare, copiii ne-au mărturisit faptul că, pentru ei, acest eveniment a fost ca și un mare cadou de Crăciun. Ei nu ştiau că Domnul Isus este gata să Se nască și în inimile lor. Doamna directoare ne-a mulțumit pentru program, și ne-a mărturisit faptul că vizita noastră a fost o onoare pentru dânsa.

1st

În ceea ce ne privește pe noi, ca familie, dorim să instruim credincioși din nord-vestul și centrul României, respectiv județele: Bihor, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Cluj, Mureș, Harghita și Covasna.

Rugăciunea și viziunea noastră pentru nord-vestul și centrul României este să putem organiza Grupuri de Crăciun pentru 15.000 de copii. Acești copii să aibă posibilitatea să participe la un program special de Crăciun, și să primească o broșură de Crăciun, numită „Cea mai frumoasă sărbătoare“. Totodată, unde bisericile nu se pot implica, dorim să pregătim și cadouri pentru copii.

Pe lângă acest proiect, ne rugăm pentru posibilitatea de a distribui broșura amintită mai sus, la încă 10.000 de case.

Pentru județul Bihor, ne rugăm ca, încă 2.000 de copii să audă Evanghelia.

Este un proiect mare, care are nevoie de rugăciune și susținere. Costul estimativ al acestui proiect este de 18.000 lei.

Credem în puterea rugăciunii, ca acest proiect să fie îndeplinit spre slava lui Dumnezeu. Poţi să dăruieşti şi tu, ca prin vestirea Evangheliei în preajma sărbătorii nașterii Mântuitorului, „TOȚI oamenii“ să audă Vestea Bună, ca și ei să fie mântuiți.

  • Vreți să vă rugați?
  • Vreți să dăruiți?
  • Ați putea să ajutați în privința darurilor sau a contactelor din nord-vestul și centrul României?

Vreți să ne fiți alături la acest proiect „Pentru fiecare copil“?

Fiți binecuvântați!

Attila și Tünde,

Lucrători AMEC în județul Bihor.


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT