This Campaign has ended. No more donations can be made.

Costea - fiecarecopil - Dec 2022

pentru fiecare copil – cu Beni & Cristina

82%

Emanuel, Dumnezeu este cu noi!

Într-o perioadă în care primim atât de multe vești rele este extraordinar să auzi și vești bune, iar Biblia, al cărei mesaj este actual, are pentru copii și adulți cele mai bune vești. Cea mai bună veste este că Dumnezeu este cu noi! Nu vrem să ținem această bucurie doar pentru noi, ci ne dorim să o spunem copiilor și adolescenților din județul nostru.

Este un mare privilegiu pentru noi să putem avea libertatea să le spunem această veste. Chiar dacă facem acest lucru și în restul anului (regulat, prin intermediul Grupurilor Vestea Bună, dar și cu ocazia a diferite sărbători), în luna decembrie avem oportunitatea să ajungem la mai mulți copii și adolescenți cu Vestea Bună.

Mărturie Doroteea: Mami, anul acesta vom face proiect de Crăciun? Aș vrea să ajut și să încurajez și pe alți oameni să vă ajute să mergeți la copii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu și a credincioșilor ne dorim să organizăm 10 grupuri evanghelistice de Crăciun la care vor participa aproximativ 450-500 de copii și adolescenți.

Principalul scop cu care organizăm aceste programe biblice este să le vorbim copiilor și adolescenților din Cuvântul lui Dumnezeu și să îi încurajăm să Îl pună pe Domnul Isus în centrul sărbătorii. De asemenea, pentru că programele biblice se desfășoară în perioada sărbătorilor, ne dorim să ducem și câte un dar care va cuprinde: materiale creștine, dulciuri, rechizite, produse de igienă, mici jucării.

Cum te poți implica?

  • Roagă-te pentru buna desfășurare a grupurilor evanghelistice (voluntari, copii, părinți, protecție în călătorii, uși și inimi deschise).
  • Dăruiește pentru acoperirea sumei necesare cumpărării cadourilor (30 lei/cadou) și acoperirii transportului în această perioadă.

Costul total al cheltuielilor se ridică la 20.000 lei (cheltuieli de transport și cadouri).

Dumnezeu să te binecuvânteze!

Beni și Cristina Costea

Lucrători AMEC în județul Hunedoara