Christmas Costea

pentru fiecare copil – cu Beny & Cristina

57%

Vai de mine, dacă nu vestesc Evanghelia… 1 Corinteni 9:16

Îți amintești ziua în care L-ai primit pe Domnul Isus ca Mântuitor? Extraordinară zi, nu? Când te gândești la asta, amintește-ți că cineva ți-a vestit Evanghelia, poate de mai multe ori, probabil cu mai multe ocazii.

Și noi dorim să vestim Evanghelia folosind o ocazie deosebită, Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus. De-a lungul anilor, am putut observa că există o deschidere mai mare și un interes sporit pentru Evanghelie din partea părinților și copiilor în această perioadă. De aceea, nu vrem să ratăm ocazia de a vesti Evanghelia în județul nostru.

100.000 de copii

AMEC, împreună cu bisericile locale, lucrează la un proiect numit „Pentru Fiecare Copil“. Scopul nostru este să ducem Evanghelia la cât mai mulți copii. Cu voia Lui, ne rugăm și așteptăm ca El să ne ajute să ducem Evanghelia la 100.000 de copii din întreaga țară.

Screen Shot 2021-10-14 at 08.44.42

O mărturie din acest an, a unei doamne care a venit cu fetița ei la evanghelizare: Nu am mai auzit niciodată ce am auzit în această seară. Ar fi bine să vină şi părinții copiilor la astfel de programe. Planșele şi tot programul fac ca și noi să înțelegem aceste lucruri despre Dumnezeu, nu numai copiii!

1st

La nivel național, AMEC își propune ca Vestea Bună a Evangheliei să fie vestită la 100.000 de copii, iar la nivel local, în județul Hunedoara, dorim ca 2.000 de copii să audă Cuvântul lui Dumnezeu în cadrul grupurilor speciale de Crăciun, și alți 5.000 prin intermediul broșurii Cea mai frumoasă sărbătoare, pe care, împreună cu voluntarii din județ, dorim să o distribuim, în luna decembrie, în mai multe localități.

Pentru atingerea acestui scop vom colabora cu învățători din toate zonele județului și ne rugăm ca cel puțin 30 de biserici să facă parte din acest proiect. Credem că împreună putem ajunge la mai mulți copii decât numărul din scopul propus.

Costurile totale ale proiectului ajung la 12.000 lei. Costurile includ:

  • cheltuieli pentru transport (distribuire, vizite la învățători și biserici, grupuri de Crăciun): 2.400 lei
  • acoperirea cheltuielilor pentru pauza de cafea din cadrul celor 3 seminarii de instruire: 600 lei
  • cadouri pentru copii (în zonele în care nu există o biserică ce ar putea pregăti aceste cadouri): 9.000 lei
  • 600 de cadouri x 15 lei/cadou (ciocolată, napolitană, suc, bomboane de pom, chipsuri, pix personalizat cu verset biblic, punguță de cadou). Pe lângă dulciuri copiii vor primi și literatură creștină.

 

Vrei să faci ceva deosebit?

Poți dărui pentru acoperirea cheltuielilor din proiect sau, de ce nu, poți cumpăra chiar tu dulciuri pentru cadourile copiilor (dacă dorești acest lucru te rugăm să ne spui despre intenția ta). Poți cumpăra10 napolitane, 50 de sucuri, 100 de bomboane de pom sau… orice altă cantitate dorești.

Pavel a spus: Vai de mine dacă nu vestesc Evanghelia. De ce a spus asta? Pentru că fiecare persoană care a primit iertarea și mântuirea prin Domnul Isus trebuie să vestească Evanghelia. Aceasta nu e o opțiune, ci o responsabilitate.

Să folosim această oportunitate pentru a vesti Evanghelia… și ferice va fi de noi și de tine, dacă vom face acest lucru!

Beny & Cristina Costea, lucrători AMEC în județul Hunedoara


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT