Cosmin Tatiana Craciun

pentru fiecare copil – cu Cosmin & Tatiana

37%

Trebuie să vestesc Evanghelia împărăției lui Dumnezeu

Luca 4:43: „Trebuie să vestesc Evanghelia împărăției lui Dumnezeu și în alte cetăți, fiindcă pentru aceasta am fost trimis.“

Acest verset ne ajută să înțelegem de ce Domnul Isus a făcut ceea ce a făcut cât a fost pe pământ. Și noi vrem să ducem mesajul Evangheliei la cât mai mulți copii – nu doar din județul nostru, ci și din cele învecinate. Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului este o ocazie deosebită pentru aceasta, când multe uși sunt deschise, și de aceea vrem, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajungem în locuri noi, la copii care nu au mai auzit Evanghelia.

100.000 de copii

AMEC, împreună cu bisericile locale, lucrează la un proiect numit „Pentru Fiecare Copil“. Scopul nostru este să ducem Evanghelia la cât mai mulți copii. Cu voia Lui, ne rugăm și așteptăm ca El să ne ajute să ducem Evanghelia la 100.000 de copii din întreaga țară.

Screen Shot 2021-10-14 at 08.44.42

G., un băiat care provine dintr-o familie bună, a afirmat la una din întâlnirile organizate cu ocazia Nașterii Domnului: „Pentru mine acum și aici începe Crăciunul!“. Haideți să ajutăm mai mulți copii să simtă că este Crăciun, nu doar datorită cadourilor și bunătăților pe care le primesc, ci pentru că aud despre venirea Mântuitorului.

1st

În ce ne privește pe noi, ca familie, dorim să instruim credincioși din sud-estul României, ca astfel să poată fi organizate Grupuri de Crăciun și copiii să aibă posibilitatea să participe la aceste grupuri și să primească o broșură evanghelistică. De asemenea, planificăm să oferim și un mic dar fiecărui copil care vine la grup.

Rugăciunea și viziunea noastră pentru sud-estul României este să putem să organizăm Grupuri de Crăciun pentru 20.000 de copii. Acești copii să aibă posibilitatea să participe la un program special pentru ei, și să primească o broșură de Crăciun numită „Cea mai frumoasă sărbătoare“.

Pe lângă aceasta, ne rugăm pentru posibilitatea de a distribui broșura „Cea mai frumoasă sărbătoare“ la încă 10.000 de case.

Pentru județul nostru ne rugăm ca încă 1.000 de copii să audă Evanghelia.

Este un proiect MARE, care are nevoie de rugăciune și susținere. Costul estimat al acestui proiect este de 20.000 de lei.

Vă rugăm să luați în considerare acest proiect rugându-vă și dăruind, ca astfel să putem ajunge cu Evanghelia și „în alte cetăți“.

  • Vreți să vă rugați?
  • Vreți să dăruiți?
  • Ați putea să ajutați în privința darurilor?

Vreți să ne fiți alături la acest proiect „Pentru fiecare copil“?

Cu apreciere,

Cosmin și Tatiana Brezoaie –  lucrători AMEC în județul Buzău


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT