This Campaign has ended. No more donations can be made.

Leonte - Nov 2022

pentru fiecare copil – cu Daniel & Carmen

100%

Începând cu luna noiembrie am dat startul instruirilor în vederea organizării a cât mai multor Grupuri Evanghelistice de Crăciun ...

Wayne Cordeiro scria în cartea sa, „Cu rezervorul gol“: „Noi nu vom răspunde pentru cât de mult am făcut, ci pentru cât de mult am făcut din ceea ce ne-a cerut El să facem“.

În perioada aceasta a anului, când sărbătorim nașterea Domnului Isus, vrem să încurajăm cât mai mulți credincioși să audă vocea Domnului și să meargă să vestească la copiii din zona lor mântuirea prin Domnul Isus – Emanuel!

Începând cu luna noiembrie am dat startul instruirilor în vederea organizării a cât mai multor Grupuri Evanghelistice de Crăciun în școli, grădinițe, cămine culturale, case private sau biserici. Vrem să echipăm învățătorii din Iași, Suceava, Vaslui și alte localități cu o lecție nouă de Crăciun și literatură pe care s-o ofere copiilor.

Bineînțeles că în acest timp și noi ne pregătim să ajungem la copii. Deja am început să ne întâlnim cu ei în cadrul Grupurilor de Crăciun. Ne rugăm să mergem la sute de copii din județ. Vrei să ne ajuți în acest proiect? Vrem să strângem 7000 lei, care să faciliteze lucrarea pe care o facem în zona Moldovei și întâlnirile pe care le vom avea cu învățătorii și cu copiii.

Dumnezeu sa vă binecuvânteze!

Daniel și Carmen Leonte