This Campaign has ended. No more donations can be made.

Anca family - proiect 2022

pentru fiecare copil (cu George & Tatiana)

100%

…Îl vor numi Emanuel…

Anul acesta, cu ocazia sărbătorii nașterii Domnului Isus vom preda copiilor o lecție specială numită „Emanuel, Dumnezeu este cu noi. ” Timp de mulți ani, povestea nașterii Domnului Isus  era cunoscută de majoritatea oamenilor din țara noastră, acum însă lucrurile nu mai stau așa. Mulți copii nu știu ce se sărbătorește la Crăciun. Pentru ei Crăciunul înseamnă cadouri, brad împodobit și timp cu familia și prietenii.

În fiecare an dorim să spunem oamenilor că Domnul Isus a venit la noi pe pământ.

Anca family - proiect 2022 - 2

Subiectul este bine cunoscut însă mai sunt multe de spus!

Anumite detalii le sunt familiare unora. Domnul Isus a venit pe pământ ca bebeluș. El a venit ca să fie Mântuitorul lumii. A venit la momentul potrivit – la împlinirea vremii hotărâte de Dumnezeu. El ne înțelege perfect deoarece a trăit printre noi și El este singurul mijlocitor între Dumnezeu și om. Domnul Isus are multe nume în Biblie. El este Regele regilor si Domnul domnilor, dar un nume special are legătură cu acesată sărbătoare, și anume numele Emanuel, Dumnezeu este cu noi!

Anul acesta dorința noatră este ca 3000 de copii din județul nostru să știe că Domnul Isus Hristos este Emanuel – Dumnezeu este cu noi.

Oare există vreun alt mesaj mai potrivit pentru ei? Ai vrea și tu să ne ajuți la aceasta?

Ne dorim tare mult să împărtășim minunata veste multor copii cu ocazia acestei sărbători. Planificăm să cumpărăm mici daruri pentru fiecare copil. Darul va consta dintr-un pix, o broșură evanghelistică și ceva dulce.

Vrem să arătăm fiecărui copil din cei 3000, că este special și important, însă credem cu tărie că ei au nevoie să audă mesajul despre Domnul Isus și numele Său minunat, Emanuel – Dumnezeu este cu noi!

Cu recunoștință,

George și Tatiana Anca