Mateescu - proiect 2023

pentru fiecare copil – cu Ionuț & Mădălina

35%

Totul pentru El

Ne uităm cu admirație la strategia, dorința, eforturile, viziunea și metodele folosite de apostolul Pavel în răspândirea Evangheliei. La un moment dat scria corintenilor că face totul pentru Evanghelie (1 Corinteni 9:23), pentru ca mulți oameni din timpul lui să cunoască pe Mântuitorul Isus. Gata să se pună la dispoziția lui Dumnezeu, cu mai mare drag de Hristos decât de propria viață, căutând permanent să împărtășească mesajul lui Dumnezeu celor pierduți și să consolideze credința celor mântuiți.

Ne inspirăm și noi din activitatea lui Pavel în ceea ce privește lucrarea cu copiii din Timiș. Ne rugăm să avem capacitatea și disponibilitatea de a face totul pentru Evanghelie, atât când vine vorba de lucrarea cu copiii și programele dezvoltate pentru ei, cât și când ne gândim la încurajarea și sprijinirea învățătorilor și a bisericilor locale.

Te invităm să facem totul pentru evanghelizarea celor pierduți din Timiș și pentru încurajarea celor ce lucrează pentru Domnul în mijlocul preșcolarilor, școlarilor și adolescenților.

Activitatea noastră în Timiș pentru următoarea perioadă înseamnă vizitarea bisericilor locale, vizite personale la învățători, programe săptămânale pentru copii, distribuiri de broșuri în câteva zeci de localități din județul nostru, precum și organizarea unei conferințe pentru învățători la Timișoara. Te invităm să te rogi și să dăruiești pentru acoperirea nevoii de 20.000 de lei, care trebuie acoperită până la finalul lunii martie.

În această sumă de 20.000 de lei este inclusă și achiziționarea unui calculator nou pentru activitatea noastră de birou: programe online pentru copii, webinarii, întâlniri online cu învățătorii, ședințe, crearea de conținut video, predare la cursurile de instruire AMEC, ilustrarea lecțiilor de la Cursul Biblic Online și multe altele. Aceste activități de birou ne ajută în strategia noastră de a face totul pentru Evanghelie, căutând constant moduri și soluții de a evangheliza, consolida, încuraja, echipa și integra.

Un învățător din Timiș spunea: Mi s-au deschis noi orizonturi de când ne-am implicat în evanghelizare. Acum știm mai clar ce vrea Domnul ca noi să facem. Vom depune eforturi mai consistente pentru cei de lângă noi. Evanghelia trebuie să ajungă la toți cei din jur, mai ales la copii.

Roagă-te și dăruiește astăzi!  Te invităm ca împreună să facem totul pentru Evanghelie, pentru cei din Timiș, din România, de pe strada noastră, din cartierul nostru sau din localitatea noastră.

Pentru Împărăția Lui,

Ionuț și Mădălina Mateescu

Mateescu - proiect - 2
VREAU SĂ AJUT