Mateescu - 2022

pentru fiecare copil – cu Ionuț & Mădălina

1%

De-a lungul istoriei și în nenumărate rânduri ...

De-a lungul istoriei și în nenumărate rânduri pe paginile Bibliei, Dumnezeu Și-a arătat dorința de a restaura relația cu omul, creația Sa, distrusă încă de la începuturi. De aceea, Dumnezeu L-a trimis pe Emanuel, ca singură opțiune pentru om să aibă o relație personală cu Dumnezeu, prin credința în Fiul Său, Isus Hristos.

Următoarea perioadă este un prilej propice pentru a spune aceste lucruri copiilor din județul Timiș. Echipați cu noua lecție de Crăciun, Emanuel – Dumnezeu este cu noi, cu ajutorul voluntarilor și încărcați cu cadouri, broșuri și alte materiale, ne-am plănuit să ne întâlnim cu mulți copii, în școli, Biserici, casele credincioșilor, teatre și cămine culturale.

Te invităm să fi parte din echipă, facilitând partea financiară a multor lucrări din următoarea perioadă. Estimăm că pentru ceea ce ne-am plănuit, cu privire la programele speciale, să avem nevoie de 10.000 de lei, necesari pentru deplasări, cadouri pentru copii și alte materiale.

În timp ce ne gândim la Sărbătoarea Nașterii Domnului Isus, ne gândim și la anul 2023. Ne rugăm să avem acoperite anumite nevoi financiare în ceea ce privește mașina noastră de lucrare, ce are nevoie de anvelope de iarnă, asigurare, rovinietă și taxe pentru anul ce vine.

Lucrarea noastră în Timiș constă și în activitate de birou, prin programe online pentru copii, webinarii, întâlniri cu învățătorii, ședințe, crearea de conținut video, predare la cursuri de instruire AMEC, ilustrarea lecțiilor de la cursul biblic online și multe altele. Te invităm să ne ajuți să schimbăm calculatorul de birou cu unul mult mai potrivit pentru toate aceste activități.

Pentru cheltuielile cu mașina și calculatorul, estimăm suma de 10.000 de lei.

Prin deplasările noastre, programele concepute pentru copii, materialele și recuzita folosite și activitatea voluntarilor în următoarea perioadă, ne dorim ca mulți copii să-și dorească o relație personală cu Dumnezeu.

Roagă-te împreună cu noi pentru ca Dumnezeu să lucreze prin aceste programe, și dăruiește pentru ca nevoile financiare să fie acoperite.

VREAU SĂ AJUT