This Campaign has ended. No more donations can be made.

proiect babuta

pentru fiecare copil – cu Lică şi Oli

101%

Cu ocazia Crăciunului, dorim să vestim copiilor din 5 localităţi din jurul Sibiului că Emanuel, Dumnezeu este cu noi!

În fiecare săptămână, cu bucurie mergem la copii şi le vestim Cuvântul lui Dumnezeu. Ce privilegiu, ce binecuvântare! Da, acest fapt necesită pregătire timp şi energie, resurse spirituale, materiale şi financiare. Dar de fiecare dată când ne întoarcem de la grupele de copii şi de adolescenţi, noi cât şi ceilalţi învăţători, mărturism că plecăm mult mai binecuvântaţi şi mai încărcaţi sufleteşte decât am venit! Este o perioadă minunată în care ne bucurăm de o atmosferă familiară, plină de bucurie în mijlocul copiilor. Slavă Domnului pentru aceasta!

Cu ocazia Crăciunului, dorim să vestim copiilor din 5 localităţi din jurul Sibiului că Emanuel, Dumnezeu este cu noi! Suntem recunoscători Domnului pentru fundaţia Operation Christmas Child, care ne va ajuta să aducem bucurie acestor copii prin cadourile pregătite. Suntem recunoscători Domnului şi pentru adolescenţii din biserica noastră care ne vor însoţi şi ne vor ajuta la program şi la distribuirea lor. Aşteptăm să simţim cu toţii prezenţa lui Emanuel în mijlocul nostru, şi în vieţile copiilor pe care îi vom întâlni.

Ca să putem face lucrarea cu copiii săptămânal (la radio, literatură şi la grupuri) cât şi cu ocazia Crăciunului, resursele financiare sunt o parte importantă din lucrarea noastră. Dacă vrei să ne sprijini în ceea ce facem, dăruind pentru cheltuielile de lucrare lunare, transport, dulciuri pentru copii, nu ezita să o faci. Dumnezeu îţi va răsplăti!

Nevoia financiară pentru luna decembrie: 8.000 lei
Vestind-ul pe Emanuel,
Oli şi Lică Băbuţă