Screen Shot 2021-10-16 at 11.19.43

pentru fiecare copil – cu Teo & Ramona

45%

„După ce L-au văzut, au istorisit ce li se spusese despre Prunc.“ Luca 2:17

Cu siguranță, toți cei care citim acest verset acum și aici, credem că, prin credință, şi noi L-am văzut pe Domnul Isus, precum păstorii de altădată. Acesta este un har deosebit de care El ne-a făcut parte – meritul este al Lui, slavă Lui pentru aceasta, nu suntem mai buni ca alții! Dar acest mare privilegiu aduce cu el și o responsabilitate. A doua parte a versetului ne spune despre acest lucru: „… au istorisit (și altora, desigur) ce li se spusese despre Prunc.“ Sunt mulți copii și în zona noastră care nu au auzit despre Prunc.

100.000 de copii

AMEC, împreună cu bisericile locale, lucrează la un proiect numit „Pentru Fiecare Copil“. Scopul nostru este să ducem Evanghelia la cât mai mulți copii. Cu voia Lui, ne rugăm și așteptăm ca El să ne ajute să ducem Evanghelia la 100.000 de copii din întreaga țară.

Screen Shot 2021-10-14 at 08.44.42

O mărturie din acest an, a unei doamne care a venit cu fetița ei la evanghelizare: Nu am mai auzit niciodată ce am auzit în această seară. Ar fi bine să vină şi părinții copiilor la astfel de programe. Planșele şi tot programul fac ca și noi să înțelegem aceste lucruri despre Dumnezeu, nu numai copiii!

1st

În ceea ce ne privește pe noi, ca familie, dorim să instruim credincioși din sudul  României, respectiv județele: Ialomița, Gorj, Vâlcea, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călărași. Dacă cunoașteți persoane din aceste județe, pe care credeți că le putem informa despre acest proiect, vă rugăm mult să ne anunțați, ca astfel să poată fi organizate Grupuri de Crăciun, și copiii să aibă posibilitatea să participe la aceste grupuri și să primească şi o broșură evanghelistică. Învățătorii care vor preda copiilor vor primi, cu voia Domnului, tot ceea ce le este necesar pentru a organiza o întâlnire cu copiii în care să le prezinte Evanghelia (cu excepția unui mic cadou, de procurarea căruia vor fi responsabili, împreună cu bisericile din care fac parte).

Rugăciunea și viziunea noastră pentru sudul României este să putem să organizăm Grupuri de Crăciun pentru 30.000 de copii. Acești copii să aibă posibilitatea să participe la un program special pentru ei, și să primească o broșură de Crăciun numită „Cea mai frumoasă sărbătoare“.  Pe lângă aceasta, ne rugăm pentru posibilitatea de a distribui broșura „Cea mai frumoasă sărbătoare“ la încă 35.000 de case.

Pentru județul nostru, Prahova, ne rugăm ca încă 2.000 de copii să audă Evanghelia.

Este un proiect MARE, care are nevoie de rugăciune și susținere. Costul estimat al acestui proiect este de 30.000 de lei.

Vă rugăm să luați în considerare acest proiect rugându-vă și dăruind, ca astfel să putem „istorisi și altor copii despre Prunc“.

  • Vreți să vă rugați?
  • Vreți să dăruiți?
  • Ați putea să ajutați în privința darurilor sau a contactelor din sudul României?

Vreți să ne fiți alături la acest proiect „Pentru fiecare copil“?

Din El, prin El și pentru El,

Teo & Ramona Ene, lucrători AMEC în județul Prahova


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT