fam Anca - 1 June

Pentru fiecare copil … de Paște (cu George & Tatiana)

12%

… Se apropie sărbătoarea Învierii …

Există o carte (bazată pe o predică) intitulată „E vineri, dar vine duminica“. În ea se vorbește despre tristețea care a învăluit ziua în care Domnul Isus a murit pe cruce. Da, a fost o zi teribil de tristă, dar venea duminica, o zi glorioasă a învierii. Nimic nu avea să mai fie la fel.

Am spus povestea Crăciunului la mii de copii și este minunat să știm că Domnul Isus a venit pe pământ, așa cum a promis. Dumnezeu S-a făcut om. Domnul Isus este Emanuel — Dumnezeu cu noi.

Ne dorim ca mulți copii care au auzit și cunosc bine povestea Crăciunului, să știe că vine și ziua de Paște.

fam. Anca - project

Hristos a înviat!

Bineînțeles că în perioada Crăciunului, i-am învățat despre motivul pentru care Domnul Isus a venit pe pământ, dar și despre moartea și învierea Sa. Copiilor li s-a spus că Dumnezeu vrea să fie cu ei și că, datorită lucrării Domnului Isus Hristos, acest lucru poate deveni realitate.

În perioada Paștelui, mulți oameni din România se salută cu „Hristos a înviat“ și primesc răspunsul „Adevărat a înviat!“.

Este important ca următoarea generație din țara noastră să înțeleagă de ce spunem acest lucru și ce poate însemna pentru ei personal.

În preajma Crăciunului, un copil a venit la noi, uimit de povestea pe care o auzea. Nu o mai auzise niciodată înainte, și a considerat că este ceva „uau“. De ce nu le spunem mai multor copii această veste minunată?

Anul acesta, lecția de Paște propusă de AMEC se numește „Isus dă viață și speranță“. Imaginează-ți că de acest Paște vei putea spune la 1.500 de copii că există speranță și că pot cunoaște viața adevărată în Domnul Isus Hristos! Ce oportunitate minunată! Va folosi Dumnezeu acest Paște pentru a salva copii? Vei face și tu parte din planul Său minunat?

Te rugăm să te gândești la modul în care te-ai putea implica prin rugăciunile și darurile tale în această lucrare, profitând de marele privilegiu de a spune copiilor despre Mântuitorul care Și-a dat viața și a înviat pentru ei.

Cu dragoste,

George & Tatiana

Județul Dâmbovița

VREAU SĂ AJUT