This Campaign has ended. No more donations can be made.

Ene - paste

Pentru fiecare copil … de Paște (cu Teo & Ramona)

100%

„De ce unii să audă Evanghelia de două ori înainte ca alții să o audă o singură dată?”

Toate bisericile și organizațiile care lucrează cu copiii pe care le cunoaștem au multe planuri și proiecte de a duce vestea bună a Evangheliei cu ocazia sărbătorii Nașterii Domnului Isus. Acest lucru este foarte încurajator și am putut și putem să colaborăm împreună pentru înaintarea Evangheliei printre cei micuți, cu multe dintre ele. Dar când vine vorba de sărbătoarea de Paști, a morții și învierii Domnului Isus, puțini se mai gândesc să facă ceva pentru copiii din afara bisericii și cu această ocazie.

Noi însă dorim ca să fim călăuziți de El în această privință și să putem ajunge la alți copii noi, dar și să-i mai putem vizita pe cei  la care am fost în luna decembrie. Cu siguranță ne dăm seama că și copiii trebuie să audă Evanghelia de mai multe ori, nu numai o dată pe an, sau o dată în viață. Dar  merită orice efort ca cel puțin măcar o dată în viață să poată auzi despre El. Oswald Smith , în lucrarea sa: Provocarea Misiunilor, afirmă:De ce unii să audă Evanghelia de două ori înainte ca alții să o audă o singură dată?”

De curând, un copil la un Grup Vestea Bună, ne-a spus: „Îmi amintesc cum, acum patru ani, aici la grup, mi-am pus și eu încrederea în Domnul Isus printr-o rugăciune! Și noi ne-am amintit despre aceasta și am putut să discutăm din Biblie ce înseamnă siguranța mântuirii. 

Mulțumim de rugăciune ca și cu această ocazie pe lângă Evanghelia expusă prin exemplu, cuvinte și broșuri evanghelistice pe care vrem să le oferim copiilor, să avem și ceva dulce pentru ei.

Cheltuielile pentru acest proiect  vor fi de 9500 lei.

Teo & Ramona Ene

Județul Prahova