FC_Polonia_ROM

pentru fiecare copil din Polonia

76%

… Amintiți-vă cuvintele Domnului Isus, care a spus că este mai ferice să dai decât să primești.

În 2020, am avut două proiecte de strângere de fonduri pentru misiunea externă – am avut în vizor Estonia și Ucraina. Îl lăudăm pe Dumnezeu că El a purtat de grijă și am reușit să trimitem 1.200 de euro pentru lucrarea cu copiii din Estonia și 1.200 de euro pentru lucrarea cu copiii din Ucraina. Să știm că am putut ajuta, chiar și într-o mică măsură, lucrarea din aceste țări, lăsându-ne folosiți de Dumnezeu pentru a fi o binecuvântare, este o bucurie pe care o poate experimenta fiecare credincios.

Dumnezeu ne-a binecuvântat din belșug, prin faptul că a deschis uși acolo unde nu se aștepta nimeni: în centrul orașului, lângă Casa de cultură, lângă școală – ni s-a permis să ținem evanghelizări în toate locurile unde I-a făcut Lui plăcere. Lăudat să fie Numele Lui!

Vă mulțumim! Vă numărați printre cei care știu că este mai ferice să dai decât primești, și v-ați alăturat nouă în proiectele misionare din 2020. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Fie ca El să vă facă parte și în continuare de binecuvântarea de a dărui, după cum a promis.

Vă mulțumim că ați dăruit și v-ați rugat pentru proiectele misionare și pentru ca mulți copii să audă Evanghelia în alte părți ale Europei. Anul acesta am dori să ne concentrăm atenția asupra copiilor din Polonia. O țară în care sunt șase lucrători cu normă întreagă, care-L slujesc pe Dumnezeu și care, chiar și în ciuda provocărilor de anul trecut, au reușit să ducă Evanghelia la copii prin tabere, programe de evanghelizare, tipărire și distribuire de literatură, instruirea învățătorilor și multe altele.

În toată Polonia, copiii aud despre Mântuitorul Isus, iar în 2021, putem lua parte la lucrarea  frumoasă de acolo prin dăruirea și rugăciunile noastre. Obiectivul nostru este să strângem 1.200 de euro. Dumnezeu poate! Să-I căutăm fața, să-I încredințăm acest proiect și să continuăm să ne rugăm ca Dumnezeu să binecuvânteze copiii Poloniei.

În slujba Lui,

AMEC România


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.

VREAU SĂ AJUT