This Campaign has ended. No more donations can be made.

FC_ECiR_RO

pentru fiecare copil

100%

Fiecare copil din România ar trebui să audă vestea minunată despre Dumnezeu!

În timpul săptămânilor care au trecut am avut minunata ocazie de a distribui în multe județe din țară pliante, tractate și broșuri evanghelistice. Au fost făcute 74.000 de punguțe cu literatură, și majoritatea au fost distribuite.

Cu depozitul gol, avem nevoie disperată de mai multe pliante care să fie distribuite, astfel ca încă 70.000 de copii să poată să citească mesajul Evangheliei în săptămânile următoare.

Inca 70.000 de copii...

14 bani este suma cu care, în săptămânile următoare, încă un copil poate să primească Vestea Bună în format tipărit.

Planificăm să tipărim două tipuri de tractate – câte 35.000 din fiecare. Cu 140 lei pot fi tipărite 1.000 de tractate. Ai putea să ajuți?

Vă mulțumesc că ați venit și ne-ați învățat despre Dumnezeu. Acum știu că Isus a venit ca să pot să am păcatele iertate. Nu este nimic mai bun decât să-L cunosc pe Dumnezeu!

I-am cerut lui Dumnezeu să-mi vorbească astăzi – nu mi-am dat seama că El îmi va trimite un mesager!

„V-a păsat îndeajuns de mult, încât să veniți la noi.“

Anul 2020 nu a fost un an ușor. Fiecare program care s-a ținut, fiecare tractat care a fost distribuit, fiecare conversație în care s-a vestit Evanghelia a comunicat un mesaj foarte important: credem că acest mesaj merită să fie spus altora și credem că orice copil merită să-l audă. Vrei să ne ajuți să ajungem cu Evanghelia la încă 70.000 de copii în această lună?

Cu recunoștință,

AMEC România

*Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.