This Campaign has ended. No more donations can be made.

tabara ionut

Proiect August – jud. Timiș

100%

Mai faceți tabere anul acesta?“

O întrebare pusă des perioada aceasta a fost: „Mai faceți tabere anul acesta?“

Răspunsul nostru negativ a întristat copii și părinți. Cel mai probabil zilele acestea am fi făcut pregătiri pentru tabără sau chiar eram în mijlocul unui program de tabără. Dar pentru a ne alinia la măsurile naționale luate de autoritățile române, anul acesta nu vom organiza tabere, așa cum o făceam în anii precedenți.

Aceasta însă nu ne împiedică să vorbim copiilor despre Dumnezeu, folosind materialul pentru tabără.

„Mai puternic decât împăratul“ este numele unui caiet de lucru despre Daniel din Vechiul Testament (caietul poate fi descărcat de AICI). Citirea textului biblic și completarea acestui caiet îi ajută pe copii să-și însușească adevărurile învățate în timpul lecțiilor. Scopul nostru este ca ei să creadă sau să continue să creadă într-un Dumnezeu mai puternic decât orice om, ispită sau încercare.

ionut project - 1

Ne-am planificat ca fiecare copil care a venit la Grupul Vestea Bună în timpul anului școlar să primească un astfel de caiet de lucru. Copiii vor fi încurajați ca până la începutul noului an școlar să parcurgă acest caiet de lucru, iar noi vom ține legătura cu ei prin Whatsapp, Zoom, Facebook și alte modalități online. Din când în când îi vom vizita și vom discuta despre învățăturile din caietul de lucru. Pentru ei vom avea pregătite diplome speciale și, dacă este posibil, un foc de tabără la care le vom servi biscuiți și bezele. Planificăm să facem aceasta în fiecare localitate din care vor fi copii participanți la o astfel de tabără specială. Desigur, toate acesta se vor face cu respectarea măsurilor de precauție în vigoare. Pentru cei care vor învăța toate versetele din caietul de lucru suntem pregătiți să le oferim DVD-uri despre diferiți oameni care s-au pus în slujba lui Dumnezeu.

Nu este tabăra ideală și nici cea mai dorită, dar Îi mulțumim lui Dumnezeu că El este mai puternic decât orice, și putem să ne folosim de o mulțime de modalități pentru a spune adevărurile neschimbătoare despre un Dumnezeu puternic.

Calculând costurile pentru o astfel de tabără specială, ne-am gândit că suma de 3.000 de lei ar fi de ajuns pentru costurile de deplasare, tipărirea diplomelor, biscuiți și bezele și alte cheltuieli.

Dumnezeu este mai puternic decât orice. Împăratul David Îl binecuvânta pe Domnul astfel: „A Ta este, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău; a Ta, Doamne, este domnia, căci Tu Te înalţi ca un stăpân mai presus de orice!“ (1 Cronici 29:11).

Haideți să lucrăm împreună pentru un astfel de Dumnezeu și luna aceasta!

Pentru un Dumnezeu (atot)puternic,

Ionuț și Mădălina Mateescu

lucrători AMEC în judeţul Timis


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.