proiect ASLAN

Proiect Biblioteca Aslan Targoviste – cu George & Tatiana

16%

VIEȚI TRANSFORMATE PRIN PUTEREA CUVÂNTULUI

Cineva spunea „Cel mai mare bine pe care adulții pot să-l faca urmașilor lor și societății este să le citească copiilor.“

Noi dorim să-i introducem pe copii în universul cărților, dar mai ales în universul Bibliei. Este un bine  foarte mare pe care li-l putem face, știind că Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu, poate să le transforme viața.

Îmi place să motivez copiii la citit, și de-a lungul anilor am organizat diferite proiecte în acest sens: Biblioteca mobilă de la Grupurile Vestea Bună, Clubul de lectură pe perioada vacanței de vară etc.

Impresiile copiilor ne-au făcut să visăm la deschiderea unui spațiu special amenajat, de unde ei să împrumute cărți sau părinții să vină să ia cărți și să le citească copiilor lor.

Parcă Dumnezeu ne-a citit gândurile și visul acesta prinde contur. O familie de antreprenori cu viziune pentru generația tânără, vine în sprijinul acestui proiect prin amenajarea unui spațiu dedicat cititului, într-un cartier din Târgoviște, județul Dâmbovița.

Este important ce punem în mintea noastră și în mintea generației viitoare!

„Semeni un gând, culegi o faptă, semeni o faptă culegi un obicei, semeni un obicei culegi un caracter.“

Împreună putem avea un impact semnificativ asupra copiilor din generația noastră. Dorim să-i încurajăm să citească pentru ca ei să-și dezvolte un CARACTER bun care să ducă la trăirea unei VIEȚI deosebite în această lume.

Vă invităm să folosim această ocazie pentru a-i motiva la citit pe copiii din jurul nostru, prin cărți educative și cărți cu tematică creștină.

Care-i planul?

Pentru început, dorim să achiziționăm 300 de cărți pentru această bibliotecă, și ne rugăm ca aceste cărți să transforme viața cititorilor. Prețul unei cărți variază între 30-50 lei.

O investiție pentru multe vieți transformate,

Cu familia Anca

VREAU SĂ AJUT