This Campaign has ended. No more donations can be made.

Brezoaie proiect 1

Proiect de Paște 2022 (cu Cosmin & Tatiana)

100%

„Hristos a murit pentru păcatele noastre.“ 1 Corinteni 15:3

„Când veniți la noi la școală, dorim să stați mai mult! Fiecare clasă să participe la un program pentru o oră și 30 de minute.“ Aceasta a fost cerința profesorului cu care am luat legătura pentru programele de Paște, pe care urmează să le organizăm.

Ne-am bucurat mult de această deschidere, mai ales că la această școală, în care sunt peste 200 de copii, nu am fost niciodată. Domnul să lucreze, și acesta să fie doar începutul colaborării. Este bine că ni s-a spus dinainte cât va dura programul, ca astfel să știm ce elemente să includem. Însă, pe lângă programul biblic, la care vrem să le amintim copiilor că Domnul Isus a murit pentru păcatele noastre, dorim să le ducem copiilor, cu ocazia sărbătorilor de Paști, și o „bucurie dulce“. De aceea, îți facem această invitație, dacă poți și vrei, să ne ajuți să putem cumpăra, pentru fiecare copil, dulciuri în valoare de 5 lei.

Cu ajutorul Domnului am vrea să facem programe în școli, grădinițe, orfelinate, grupurile din sate și din oraș.

Brezoaie - 1

Pentru a ne putea deplasa în diferite localități, pentru cumpărarea dulciurilor și pentru alte cheltuieli legate de proiect ar fi necesară suma de 12.000 lei.

Sunt mai multe posibilități prin care te poți implica:

  • Poți să te rogi ca acest proiect să poată fi finalizat în timp util.
  • Poți cumpăra dulciuri și să ne contactezi pentru a le duce copiilor.
  • Poți sprijini financiar acest proiect.
  • Poți spune despre acest proiect altor persoane care poate au posibilitatea să ajute.

Mulțumim din inimă pentru partea pe care o vei lua la această lucrare! Domnul să lucreze, iar copiii să conștientizeze că Domnul Isus a murit pentru păcatele lor și, ca rezultat, să fie iertați de păcate.

Cosmin și Tatiana Brezoaie

lucrători AMEC în județul Buzău

1 Corinteni 9:23a „Fac totul pentru Evanghelie”


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.