This Campaign has ended. No more donations can be made.

Screen Shot 2021-06-02 at 22.44.35

Proiect de tabără de vară GVB 2021 (cu Teo & Ramona)

100%

Proiect de tabără de vară GVB 2021

Credem că a venit din nou timpul de tabără, și ne gândim că am putea să organizăm tabere în această vară. Chiar dacă de fiecare dată avem emoții, am văzut cum Dumnezeu a binecuvântat această lucrare în mod deosebit. Aproape că nu este săptămână, de când ne întâlnim cu copiii în acest an, în care să nu ne întrebe dacă mergem în tabără în această vară.

Screen Shot 2021-06-02 at 22.45.28

Taberele AMEC ...

Taberele AMEC sunt ocazii în care copiii petrec o săptămână într-o atmosferă creştină, se roagă la masă, învaţă povestiri despre personajele biblice şi despre misionari, şi petrec timp cu învăţători creştini care răspund întrebărilor lor despre Dumnezeu. De asemenea, în acest timp ei se joacă, se relaxează şi îşi fac prieteni noi.

În fiecare an, copiii ne spun cât de mult se bucură de aceste tabere. Mărturiile lor sunt o încurajare pentru noi. „În săptămâna de tabără Dumnezeu mi-a vorbit şi am înţeles că trebuie să îmi schimb atitudinea faţă de părinţii mei şi să nu mai fiu atât de încăpăţânat“, ne-a spus Cristi.

Am vrea să premiem într-un fel copiii care vin regulat la Grupul Vestea Bună prin a-i lua în tabără, chiar dacă nu își permit să plătească taxa. Majoritatea copiilor doresc să meargă în tabără, dar nu au o situație financiară bună sau provin din familii numeroase. Costul de tabără pentru 2-3 copii din aceeași familie reprezintă în multe cazuri venitul lunar al unui părinte sau chiar al familiei.

Unii copii pot plăti costul întreg, alții jumătate, iar alții nu pot să plătească deloc, de aceea am vrea să luăm în tabără pe toți acești copii. Suma de care avem nevoie este de 11.000 lei. Credem că Dumnezeu va pregăti această sumă prin oameni ca dumneavoastră, care ați fost alături de noi și în celelalte proiecte.

Teo & Ramona Ene – lucrători AMEC în județul Prahova

AMEC Romania


* Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.