This Campaign has ended. No more donations can be made.

Ene project laptop

Proiect laptop – cu Teo & Ramona

117%

Chiar daca timpul trece și lucrurile sunt într-o continuă schimbare, mesajul Evangheliei rămâne același și neschimbat!

Zilele trecute la un Grup Vestea Bună am fost fost vizitați, de fapt a venit la casa părintească, copilul gazdei care acum are familie și el însuși un copil. Am fost foarte impresionați de dorința lui din ultimul timp de a se apropia de Dumnezeu și de a-L urma atât El cat și soția lui.  Ne gândeam împreună cum în urmă cu 20 de ani mergeam la ei și ne întâlneam în diferite locuri în localitate să le spunem despre Domnul Isus. El era unul nelipsit de la program și chiar dacă nu ne-am văzut de mult Dumnezeu a continuat și continuă să lucreze în inima lui! Slavă Lui pentru acest lucru! Ce mult s-au schimbat lucrurile de atunci!

Ne gândeam împreună cum în urmă cu 20 de ani mergeam la ei și ne întâlneam în diferite locuri în localitate să le spunem despre Domnul Isus. El era unul nelipsit de la program și chiar dacă nu ne-am văzut de mult Dumnezeu a continuat și continuă să lucreze în inima lui!

Și în viața noastră de slujire lucrurile sunt într-o continuă schimbare. După cum știți în ultima perioadă vrem să fim o binecuvântare și pentru colegii din Republica Moldova și uneori plecările din zonă sunt mai frecvente. De aceea dorim să vă rugați împreună cu noi pentru o nevoie a lucrării și anume un laptop bun care să ne ajute să putem comunica și a fi mai eficienți în vremea de astăzi.

Suma pentru acest proiect este de 6000 lei.

Cu drag,

Teo & Ramona Ene