This Campaign has ended. No more donations can be made.

Masina pentru CT

Proiect maşină – Bazaru/Constanța

100%

AUTOTURISM PENTRU CONSTANȚA

Fordul pe care l-am cumpărat în urmă cu 7 ani, din donațiile strânse atunci, a fost o reală binecuvântare pentru lucrarea cu copiii din județul Constanța. A ajutat la:

  • transportul la grupurile de copii din județ;
  • transportul la cursurile cu învățătorii din țară (și nu numai);
  • tabere;
  • evanghelizări;
  • distribuire de literatură;
  • transportul materialelor pentru lucrare;

Mașina are acum deja 14 ani vechime, iar vârsta și kilometrajul și-au spus cuvântul: sunt lucruri care nu mai funcționează la ea, probleme pe care nici un service la care am fost până acum nu le-au putut rezolva (nici chiar cei de la reprezentanță).

La momentul actual, mașina stă în fața porții încă din noiembrie, anul trecut, fiind inutilizabilă.

Odată cu ridicarea restricțiilor, vom avea nevoie din ce în ce mai mult de un autoturism care să împlinească nevoile lucrării de transport.

Te rugăm, mijlocește alături de noi, ca să putem strânge suficiente fonduri cât să putem achiziționa o mașină la mâna a doua, suficient de bună încât să nu necesite cheltuieli de reparații foarte curând, și care să acopere cât mai mult din nevoile de transport ale lucrării.

Dacă dorești nu doar să te rogi, ci și să ajuți financiar acest proiect, poți apăsa butonul VREAU SĂ AJUT. Costul proiectului este dat de suma (estimată), de care încă va fi nevoie după vânzarea mașinii și a donațiilor promise până în prezent.

Îți mulțumim, dacă te vei implica într-un mod sau altul. Domnul să îți răsplătească!

Theo & Flory Bazaru

lucrători AMEC în judeţul Constanţa


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.