This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_ProjectMASINA_RO

Proiect maşină – Leonte

100%

Vă puteți imagina cum era viața pentru cei care au trăit acum 2500 de ani?

Nu existau avioane, maşini, trenuri sau motociclete. Era foarte greu să călătorești dintr-un oraș în altul, și nici veștile nu ajungeau prea repede, așa cum ajung astăzi. Recent i-am învățat pe copii că lui Neemia i-a luat 3 luni să parcurgă cei 1100 km de la Susa la Ierusalim. Astăzi, Îi mulţumim lui Dumnezeu că există maşini. Astfel, timpii de deplasare s-au micșorat considerabil, şi putem ajunge la grupurile de copii în doar câteva zeci de minute, chiar dacă se află la zeci de km de orașul nostru. Un drum de la Iași la Sibiu se poate face acum în cca 8 ore, și poate în viitor și mai puțin, dacă va fi autostradă 😊.

Leonte - project - 1

În ultimele luni ...

În ultimele luni, maşina personală, pe care o folosim pentru lucrare, s-a defectat de mai multe ori, odată chiar pe drum de la Sibiu la Iași și a trebuit să o aduc pe platformă. A fost bine că era doar ora 20:00, și am mai găsit pe cineva disponibil. Dacă ar fi fost în toiul nopții ar fi fost mai greu. Este o mașină din 2003, cu 360.140 km.

Având în vedere noile responsabilități în lucrare, am început să ne rugăm pentru o mașină mai nouă, care ar facilita deplasarea pentru nevoile lucrării cu copiii. Anual este nevoie să parcurgem destul de mulți km, pentru a merge la grupurile de copii, pentru a vizita diferite zone de lucrare, și pentru a participa la diferite proiecte de evanghelizare, ședințe și conferințe AMEC.

Credem că această rugăciune este în voia lui Dumnezeu, de-aceea îndrăznim să facem acest proiect, pentru o mașină mai bună.

Vă mulțumim foarte mult că ne veți sprijini în această rugăciune şi că ne veţi susţine în lucrarea la care ne-a chemat Dumnezeu. El să vă binecuvânteze!

Daniel și Carmen Leonte

Asistenți ai Directorului Naţional AMEC


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.