This Campaign has ended. No more donations can be made.

fiecarecopil_Car-4-NT

Proiect maşină – Loghin/Neamț

100%

Recunoaștem și noi, asemenea lui David, că tot ce avem este de la Domnul.

„Căci ce sunt eu şi ce este poporul meu, ca să putem să-Ţi aducem daruri de bunăvoie? Totul vine de la Tine şi din mâna Ta primim ce-Ţi aducem.“ 1 Cronici 29:14

Recunoaștem și noi, asemenea lui David, că tot ce avem este de la Domnul. Tot ce primim este datorită bunătății Lui, nu a meritelor noastre.

Sănătate, viață, familie, locuință – prin îndurarea Lui le avem. Toate acestea și multe altele, sunt binecuvântările Lui care se înnoiesc în fiecare zi.

Tot datorită Lui avem și privilegiul de a duce Evanghelia copiilor din județul Neamț.

Avem timp pentru această  lucrare, materiale, instruire, voluntari care ne ajută, avem oportunități, oameni care ne susțin, și o mașina cu care să ne deplasăm.

Dar mașina aceasta de care ne-am folosit până acum are peste 470 000 km și necesită reparații frecvente și costisitoare.

proiect LOGHIN

Îi slujim Domnului cu resursele pe care le primim tot de la El („din mâna Ta primim ce Îți aducem“). De aceea, bazați pe bunătatea și bogăția Dumnezeului nostru, îndrăznim să ne rugăm Lui pentru o nouă mașină care să ne ajute în evanghelizarea mai multor copii și credem că El ne-o va da.

Prin acest proiect te informăm de nevoia noastră de rugăciune de a duce la bun sfârșit acest plan.

Iar daca vrei să-I dai Domnului din ceea ce El ți-a dat, poți să contribui și tu la cumpărarea unei mașini potrivite pentru lucrarea cu copiii din județul Neamț.

Domnul sa îți răsplătească implicarea!

Laurențiu și Anca Loghin

lucrători AMEC în judeţul Neamț


Acest proiect este aprobat de conducerea AMEC. Donațiile pot fi făcute prin transfer bancar aici, direct pe site cu cardul online sau date personal lucrătorului.